lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Studioi zakonet e 233 milionerëve dhe arriti në përfundimin: Kjo është mënyra për t’u pasuruar

92

Arritja e pasurisë nuk është e rastësishme. Nevojitet punë e palodhur, pa frikë dhe një mentalitet i rritjes. Tom Korli kaloi pesë vjet duke studiuar zakonet e 233 milionerëve ,177 prej tyre janë që  vetë kanë arritë pasurinë, për të zbuluar se si e kalojnë kohën e tyre.

Bazuar në kërkimin e tij, ai identifikoi gjashtë parime të përbashkëta që i ndihmuan ata të fitonin pasuri.

1. Ata vazhdimisht mësojnë

Të mësuarit dhe vetëpërmirësimi janë prioritetet kryesore për këta njerëz. 49 për qind thanë se u duhen disa minuta çdo ditë për të mësuar fjalë të reja dhe 61 për qind thanë se praktikojnë aftësi të reja (sport dhe klasa online) të paktën dy orë në ditë.  63 përqind thanë se dëgjonin libra audio derisa udhëtonin për në punët e tyre.

77 për qind thanë se shpesh lexojnë libra për vetëndihmë. Shumë prej tyre zgjodhën biografitë e njerëzve të suksesshëm.

2. Ata dëgjojnë më shumë se sa flasin

Një strategji që doli shumë herë në intervistat e mia ishte rregulli i dëgjimit 5:1. Për çdo minutë që flisnin, milionerët dëgjuan për pesë minuta. Kjo i ndihmoi ata të forconin marrëdhëniet e tyre të punës dhe të merrnin një sërë këndvështrimesh të ndryshme për një çështje të caktuar.

81 për qind thanë se kërkojnë në mënyrë aktive reagime nga të tjerët çdo ditë, brenda dhe jashtë vendit të punës.

3. Ata ndërtojnë ekipe të mëdha

Në hulumtimin tim, 86 për qind e milionerëve kanë punuar mesatarisht 50 orë ose më shumë. Por ata nuk kanë punuar vetëm. Shumë prej tyre ia kanë dalë sepse u përqendruan në pikat e tyre të forta dhe zbuluan një mënyrë për të zhdukur dobësitë e tyre.

Nëse nuk kishin një aftësi të veçantë, ata i drejtoheshin dikujt që shkëlqeu në atë aftësi, në mënyrë që të mund të fokusoheshin në pamjen më të madhe dhe të kishin më shumë kohë dhe energji mendore për të ekzekutuar.

Rrethimi me njerëz që ndajnë vizionin e tyre u ka mundësuar atyre të realizojnë qëllimet e tyre.

4. Ata ëndërrojnë ëndrra të mëdha

Shumë nga milionerët në kërkimin tim përdorën një strategji që unë e quaj “Vendosja e ëndrrave”. Ata u ulën dhe shkruanin se si do të dukej jeta e tyre ideale pas 10 vitesh.

5. Milionerët kanë prioritet shëndetin e tyre

Shëndeti i mirë përkthehet në jetëgjatësi, që do të thotë më shumë kohë për të krijuar më shumë pasuri.

Një grua milionere luftoi me obezitetin për një kohë të gjatë. Një ditë ajo vendosi të ecë një kilometër në ditë. Pas një muaji, e shtoi në dy kilometra, dhe më pas në tre. Në kohën kur e intervistova, ajo tashmë po vraponte në maratonë. Ajo ia atribuon energjinë, fokusin dhe dëshirën e saj për të pasur sukses pjesërisht këtyre qëllimeve të fitnesit që ndryshojnë jetën

6. Ata krijojnë lumturinë e tyre

Nuk po flas për fatin e kazinosë apo llotarisë; 94 për qind e milionerëve në sondazhin tim thanë se nuk kanë luajtur kurrë kumar.

Fati në këtë kontekst nuk është rastësi, por rreziku kur bëhet fjalë për diçka të re. Shumica e milionerëve kanë pasur aftësinë të shohin diçka që është e padukshme për të tjerët dhe të gjejnë zgjidhje kreative dhe rrugë alternative drejt suksesit.

Në fund të fundit, këmbëngulja krijon mundësi dhe lumturia vjen tek ata që refuzojnë të heqin dorë nga ëndrrat dhe qëllimet e tyre.

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos