Monthly Archives

July 2021

Çfarë është sistemi inteligjent i transportit?

Me konceptimin e qyteteve inteligjente që i shndërrojnë qytetet në shoqëri dixhitale, duke e bërë të lehtë jetën e qytetarëve të tij në çdo aspekt, Sistemi Inteligjent i Transportit bëhet përbërësi i domosdoshëm midis të gjithëve. Në çdo

Mësime biznesi që i përfituam gjatë pandemisë

Pandemia e koronavirusit ka ndikuar shumë në jetën tonë, por edhe në zakonet e biznesit dhe botëkuptimet tona, dhe shumë prej nesh tashmë po sillen ndryshe nga një vit e gjysmë më parë. Kohët e vështira kërkojnë përballje me