Monthly Archives

February 2019

Përcaktori kallëzuesor

Përcaktor kallëzuesor është gjymtyra e dytë e fjalisë me lidhje dyanësore që vihet në marrëdhënie rrethanore me foljen në funksionin e këllëzuesit (ose të një gjymtyre të dytë) dhe në marrëdhënie përcaktore me një emër a përemër krysisht

Programimi Në Web – CSS Pjesa Dytë

SPAN dhe DIV Më parë, pamë se si të caktojmë stile të elementëve të HTML, por ne ndonjëherë duam të caktojmë stile në seksione të tekstit ose përmbajtje që nuk janë pjesë e një blloku HTML. Kjo realizohet me anë te tag-eve DIV dhe SPAN.

Si ta shndërroni stresin në motivim

Do të ishte një përfitim i madh nëse do arrinim ta kthejmë të paktën një pjesë të vogël të stresit në motivim për punë apo mësim. Nëse e përdorim atë në mënyrë efektive, mund të arrijmë shumë … ajo që na ngelet ta mësojmë është se si duhet

Thënie motivuese nga Elon Musk

Elon Musk ka qenë shumë prezent në lajmet e kohëve të fundit duke përfshirë zbulimin e modelit Tesla 3, në të cilin kanë arritur një numër mahnitës të para shitjeve, duke rezultuar në miliarda të të ardhurave brenda një periudhe shumë të

Ndikimi i gjumit tek arteriet

Dëshmi të freskëta sugjerojnë se gjumi rregullon një mekanizëm që mund të ndihmojë arteriet, duke i mbrojtur nga forcimi. Hulumtimi përforcon nocionin se gjumi me cilësi të mirë është i rëndësishëm për shëndetin kardiovaskular.

Samsung Galaxy S10 me rrjet 5G

Samsung përfundoi ngjarjen e tyre Unpacked mbrëmjen e kaluar me një formacion të ri të telefonave Galaxy, një altoparlantë të ri me asistentin e zgjuar Bixby dhe orët e mençura. Ndërsa brezi i ri Galaxy S10 do të jetë në dispozicion në

Bëhuni një student më i mirë me këto pak këshilla.

Krahas gjitha librave dhe udhëzimeve që kanë të bëjnë me temën e të qenit student i suksesshëm, këto pak këshilla të mençura dhe të shkurtra mund të ju shërbejnë në masë të madhe. Jeta studentore sjell momente të mrekullueshme, por