Monthly Archives

January 2019

Gabimet gjatë ushqyerjes

Ushqimi për të fshehur zemërimin ose ankthin Ne të gjithë duam të hamë përpara një televizori ose në shtrat, ose derisa ne vozitemi në një makinë, ose në një këmbë me nguti kur konsumojmë ndonjë ushqim… por e gjithë kjo është e gabuar dhe