Monthly Archives

November 2019

Si të promovoni biznesin tuaj me një buxhet të vogël

Marketingu për shumë pronarë të biznesit të vogël është vetëm një shpenzim shtesë i panevojshëm. Por në fakt marketing është një investim. Ja se si të zbatoni aktivitetet e marketingut që nuk do t'ju kushtojnë shumë. Krijoni rrjet

10 hapa për të jetuar një jetë më të përgjegjshme

Përgjegjësia do të thotë të jemi përgjegjës ndaj obligimeve tona. Para së gjithash, kjo kërkon një angazhim të veçantë. Ekzistojnë disa elemente të ndërgjegjes dhe prezencës që përbëjnë këtë lloj angazhimi. Gjatë gjithë ditës ne bëjmë

Numri i automjeteve elektrike kaloi mbi 5 milion

Nëse shitjet e automjeteve elektrike rriten mesatarisht me 2 milion, shitjet globale të automjeteve elektrike pritet të arrijnë në 10 milion deri në vit 2025 dhe 30 milion deri në vit në vitin 2040. Sipas raportit të Agjencisë

Si funksionon një antenë e tipit Parabolic Dish?

feed horn ( briu i furnizimit ) Kur sinjali arrin në shtëpinë e shikuesit, ai kapet nga pjata satelitore. Një pjatë satelitore është vetëm një lloj antenë e veçantë e dizajnuar për t'u përqëndruar në një burim specifik transmetimi.

Facebook Viewpoints

Facebook ka nisur një kërkesë për hulumtimin e tregut të quajtur Viewpoints, ku përdoruesit mund të fitojnë para duke mar pjesë në sondazhet. Gjigandi i mediave sociale Facebook, i cili nuk bie nga rendi i ditës me skandalin e lajmeve

Vuani nga pagjumësia? Shmangni këtyre ushqimeve

Sigurisht, netët pa gjumë nuk janë të mira për shëndetin ose për performancën akademike apo të punës. Për këtë arsye është mirë të përpiqeni ta rregulloni, para se të shkoni te mjeku dhe të kërkoni ndihmë farmakologjike, mund të

Një kile gjalpë (ndershmëria)

Ishte një fermer që shiti një kile gjalpë tek një bukëpjekës. Një ditë bukëpjekësi vendosi të peshonte gjalpin për të parë nëse po merrte sasinë e duhur, mirëpo kishte mangësi. I zemëruar për këtë, ai e çoi fermerin në gjyq. Gjykatësi e

Bazat e C++ (pjesa 3)

Variablat Krijimi i një variable zë një hapsirë të caktuar në memorje për të ruajtur vlerat. Kompajleri kërkon që të përcaktoni edhe tipin e të dhënave të çdo variable që deklaroni. Për tipin e të dhënave të numrave të plotë përdoret