Monthly Archives

February 2023

Çfarë është  dividenta?

Dividenti është një pjesë e fitimit të shoqërisë aksionare që u paguhet aksionarëve në përputhje me vendimin e mbledhjes vjetore të aksionarëve. Llojet e dividentit Dividenti në para (Cash dividend) Një divident në para është një

Fakte interesante për Dubain

Dubai është një qytet në Emiratet e Bashkuara Arabe që deri 50 vjet më parë ishte thjesht një qytet i zakonshëm i shkretëtirës, ​​dhe sot nuk është vetëm një qytet me ajër të kondicionuar në mes të shkretëtirës, ​​por edhe destinacioni më

Të ardhurat

Çfarë janë të ardhurat? Të ardhurat janë para që një individ ose biznes merr në këmbim të ofrimit të një malli ose shërbimi ose i fiton nëpërmjet investimit kapital. Individët zakonisht fitojnë të ardhura përmes pagës ose të

5 fakte interesante për kohën që ndoshta nuk i keni ditur

A jetojmë vërtet në të kaluarën? Ku është ora më e saktë në botë? Ja disa fakte interesante për kohën që ndoshta nuk i keni ditur. Një nga gjërat më të çuditshme është se secili prej nesh jeton rreth 80 milisekonda në të kaluarën, sepse

Regulli 1 minutë ,për një vit të lumtur dhe të suksesshëm

Çfarë duhet të bëni për 60 sekonda - në mënyrë magjike ndryshon jetën Si rregulli 1 minutë mund ta bëjë vitin tuaj të lumtur dhe të begatë - provoni këtë truk për produktivitet më të mirë dhe përfundimin e detyrave! Kur grumbullohen

Çfarë duhet të menjanoni, për biznes të suksesshëm

Keni filluar një biznes të vogël dhe keni arritur rezultate të mira? E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndiqni katër gabimet kryesore që bën çdo biznes i vogël dhe të shmangni aplikimin e tyre në biznesin tuaj. Ju dëshironi të bëni

Fakte interesante rreth çamçakëzit

Shpesh bëhet pyetja nëse keni çamçakëz. E vërteta është se ne e marrim si të mirëqenë këtë kënaqësi të veçantë, freskues të frymëmarrjes dhe aktivitet të dhëmbëve. Pra, mësoni më shumë rreth çamçakëzit I cili është i preferuar tek shumë

20 Këshilla për sukses kushtuar sipërmarrësve të rinj

Të jesh i suksesshëm shpesh do të thotë të mësosh nga ata që tashmë i kanë arritur qëllimet e tyre. Të kesh një mentor është një bekim i jashtëzakonshëm për një sipërmarrës, por jo të gjithë mund ta gjejnë një të tillë Nëse ende nuk