Monthly Archives

June 2023

Fakte interesante 6

Pesha e një ariu polar mund të arrijë një ton, dhe gjatësia e tij është deri në 3 metra. Arinjtë ndahen në katër lloje: të bardhë, të zi, me gjoks të bardhë, ngjyrë kafe. Zemra e një gjirafe peshon 12 kg, dhe ka gjak shumë të

Njerëzit nuk i lënë punët e këqija, por shefat e këqij

Proverba nga titulli përdoret shumë shpesh si justifikim ose për të shpjeguar disa situata në të cilat një punonjës i mirë dhe punëtor jep dorëheqjen nga kompania. Megjithatë, a ka vërtet ndonjë të dhënë për të mbështetur këtë pretendim?

Fakte interesante 5

Ekziston një plazh në Japoni që pronarët e vizitojnë me qentë e tyre. Qentë dhe macet mbështeten në gishtat e tyre, jo në këmbë. Shkencëtarët kryejnë eksperimente sociale mbi minjtë në analogji me shoqërinë njerëzore. Ariu

Tre superfuqi lidershipi dhe si t’i dalloni ato

Superheronjtë profesionistë mund të gjejnë shpejt zgjidhje për pengesat, të tjerët mund të parashikojnë të ardhmen, ndërsa disa mund të praktikojnë edhe kontrollin e mendjes. Këtu është një listë e shkurtër e këtyre aftësive të

Video e krijuar nga AI po ndryshon filmin

The Frost ngulmon atmosferën e tij të çuditshme dhe shqetësuese në disa shkrepjet e para. Male të gjera të akullta, një kamp i improvizuar me tenda të stilit ushtarak, një grup njerëzish të grumbulluar rreth zjarrit, qentë që lehin. Është

Fakte interesante 4

Fossa - një kafshë nga ishulli i Madagaskarit, duket si një përzierje e një pume dhe një civeti. Bretkosa e gurit arlekin nuk ka dëgjim dhe nuk ka zë - ata komunikojnë duke lëshuar dhe marrë valë zanore të një frekuence të caktuar në