Monthly Archives

November 2021

Dhjetë mësime të vogla, por të fuqishme për sukses

Mençuria nuk mjafton kurrë. Kjo është arsyeja pse Biznis Info është këtu për të ndarë me ju një pjesë tjetër të fjalëve të fuqishme kushtuar suksesit. Këtë herë do të citojmë Zig Ziegler, një veteran i Luftës së Dytë Botërore dhe

Gjashtë këshilla për reklamë të mirë

Biznis Info ju jep disa këshilla se si të bëni një reklamë të mirë biznesi. 1. Thjeshtësia Kur bëhet fjalë për email ose fletushkë, mos përdorni shumë fjalë dhe karaktere. Mos kini frikë të lini vend bosh. Për atë që do të

Disa këshilla të dobishme jetësore

1. Nëse njerëzit i sheh se mahniten me ty, dije se ata mahniten me atë të bukurën që Zoti e paraqiti nga ti, dhe ata nuk e dinë atë të keqen që ta fshehu Zoti nga ta. Prandaj, falënderoje Zotin dhe mos u bëj kryelartë.2. Nëse do të bëhesh

Principet kryesore te zhvillimit te dekorimeve te artit Islam

Të kuptuarit e artit Islam, lidhet drejtpërsëdrejti me të kuptuarit e mesazhit të fesë si dhe me përdorimin estetik të elementeve të ndryshëm të cilat i shërbejnë atij qëllimi Hyjnor. Nëpërmjet punimeve të mjeshtrave dhe artistëve

Si t’a rrisni vetëbesimin?

Sporti, aktiviteti fizik Prej kohësh është vërtetuar se aktiviteti fizik dhe sporti është diçka që mund të rrisë ndjeshëm vetëbesimin, kryesisht për faktin se gjatë aktiviteteve të tilla, truri ynë sekreton një hormon të veçantë, i cili

23 hapa për një ditë pune perfekte

Përgjigja qëndron në 23 pika që nëse i përdorni çdo ditë, ato mund të jenë të dobishme në punën tuaj të përditshme. Zgjohu një orë më herët. Të dielën pasdite, bëni gjithmonë një plan për javën që vjen.Përdorni JO (fuqi kufizuese).

TETË KËSHILLA PËR BIZNES TË SUKSESSHËM

Keni vendosur të filloni biznesin tuaj. Edhe pse dëshironi sfida dhe ndryshime, ekziston frika nga diçka e re që mund t'ju bëjë të hiqni dorë nga ideja juaj. Këtu janë disa këshilla se si të përpiqeni të kapërceni frikën. 1.Keni një