lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

SA VJEÇ JE?

174

Rrëfehet për një njeri se ishte simpatizues i udhëtimeve dhe i dhënë pas dëfrimeve. Një ditë prej ditëve, ndodhi që të vizitojë një prej qyteteve dhe në programin e tij të vizitave ishte në plan të vizitohen edhe varrezat e qytetit.
Duke ecur nëpër varreza, nga pamja e tyre dhe nga varret e shumta, zemra filloi t’i zbutet dhe shpirti t’i qetësohet. Një varr nga varret ia tërhoqi vëmendjen, në dërrasën e tij vërejti se shkruante: “Filani, i biri filanit. I lindur në vitin 1934. I vdekur në vitin 1989. Mosha e tij ishte dy muajshe.”
U habit dhe ashtu i çuditur u nis drejt atij që i hapë varret dhe e pyeti për këtë dallim.
Punëtori iu përgjigj:

  • Ne në qytetin tonë moshën e njeriut e krahasojmë sipas shpikjeve dhe veprimtarisë së tij, e jo sipas viteve të tij.
  • Atëherë ky njeri ia kthehu në shaka dhe lojë.
  • Nëse më vjen exheli në qytetin tuaj , shkruani mbi varrin tim: “Ky djalosh vdiq gjatë lindjes së tij.”

Pra, jeto sa më gjatë dhe mos u kënaq me jetë të shkurtër!

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos