lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Programet CAD më të mira për inxhinierët (Pjesa e parë)

531

Sot, me përparimin e teknologjisë, është rritur rëndësia e zgjidhjeve inovative dhe qasjeve pro-aktive. Sidoqoftë, kompanitë vazhdimisht nxjerrin produkte të reja dhe kujdesen për tiparet e këtyre produkteve, dhe çdoherë perfeksionojnë modelin e mëparshëm. Sigurisht, kompanitë kur prezantojnë produktet inovative presin të rritet kërkesa e klientëve. Në këtë pikë, inxhinierët kanë një barrë të madhe në përgatitjen e të gjithë parametrave të nevojshëm për idenë e teknologjisë dhe një produkt inovativ për të dalë në treg. Në veçanti, dizajni i ndihmuar nga kompjuteri (CAD) është fillimi i parë i një ideje.

Në këtë fazë, së pari hartimi i një produkti në një mjedis virtual para fillimit të prodhimit luan një rol të rëndësishëm për kompanitë për të ulur kostot dhe për të parandaluar gabimet e mundshme. Në këtë pikë, rëndësia e programeve të dizajnit të ndihmuar me kompjuter (CAD) po rritet dita ditës. Tani le të hedhim një vështrim në programet më të mira të dizajnuara të ndihmuara nga kompjuteri (CAD) për inxhinierët.

AutoCAD – Computer Aided Design

AutoCAD është një softuer CAD i intervalit mesatar që është i lehtë për tu mësuar për fillestarët dhe nuk është aq i shtrenjtë sa programet e tjera të projektimit të ndihmuara nga kompjuteri. Ky program CAD siguron mjete vizatimi 2D dhe 3D dhe ju lejon të shtoni efekte të tilla si shënimi, skanimi dhe ndriçimi në hartimet tuaja.

Përparësitë

  • Lehtë për t’u përdorur dhe mësuar.
  • Mbështetje teknike e pakufizuar.
  • Ka aftësi mbresëlënëse fotorealiste të interpretimit.

Dobësitë

  • Ju mund ta përdorni këtë softuer CAD vetëm me metodën e abonimit.
  • Mund të mos jetë një zgjedhje e mirë për projekte 3D komplekse dhe në shkallë të gjerë.
  • Mund të duhet pak kohë për të mësuar se si të përdorni programin

Përshtati dhe përmblodhi:
WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos