lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Progeria, një çrregullim i rrallë te fëmijët

310

Progeria është një sindrom ekstrem i rrallë gjenetik që shkakton plakje të përshpejtuar dhe të parakohshme tek fëmijët.

Fëmijët që vuajnë nga sëmundja e plakjes kanë një jetëgjatësi tepër të shkurtër. Jetojnë nga trembëdhjetë deri më së shumti në të njëzetat.

“Progeria është një kusht gjenetik dhe krijohet kur një gjen i parregullt nxit formimin e proteinave të quajtur progerian, që shkaktojnë plakjen e parakohshme…”

Simptomat përfshijnë ndaljen e rritjes, humbjen e flokëve, humbjen e yndyrnave, shtimin e rrudhave në lëkurë dhe ngurtësimin e nyjeve.
Fëmijët me këtë sëmundje kanë një fizik të ngjashëm, pavarësisht nga përkatësia etnike ose racore. Fëmijët me këtë çrregullim mund të vdesin nga sëmundje të zemrës, të njëjtat sëmundje që ndikojnë te njerëzit e moshuar.

Shkencëtarët janë në hulumtime klinike për parandalimin apo përmirësimin e këtij çrregullimi të rallë. Me shpresë për lajme të mira, nga ata që janë duke bërë gjithçka në mënyrë për të shpëtuar fëmijët e prekur nga kjo sëmundje.

Përgatiti dhe përmblodhi:
WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos