lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

TETË KËSHILLA PËR BIZNES TË SUKSESSHËM

596

Keni vendosur të filloni biznesin tuaj. Edhe pse dëshironi sfida dhe ndryshime, ekziston frika nga diçka e re që mund t’ju bëjë të hiqni dorë nga ideja juaj. Këtu janë disa këshilla se si të përpiqeni të kapërceni frikën.

1.Keni një vizion për sukses. Krijoni një vizion të asaj që dëshironi të bëheni dhe shkruani atë. Pyesni veten se çfarë lloj zyre dëshironi të keni , çfarë lloj klientësh dëshironi të keni, etj.

2. Edukohuni . Dija është fuqi! Prezentoni në orët e sipërmarrjes, merrni pjesë në seminare, përpiquni të pranoni njohuri praktike nga njerëz që e kanë bërë tashmë këtë.

3. Harroje “nuk mundem”. Fatkeqësisht, shprehja jonë e preferuar është “Nuk mundem”, ky sistem i të menduarit është një linjë e rezistencës më të ulët që është e natyrshme tek njerëzit. Për një fillim, provoni të pyesni veten: “Si mundem?” Në vend të “Nuk mundem”. Kjo do të eliminojë mendimet negative.

4. Jini të përgatitur për pasiguri. Fatkeqësisht, në ditët e sotme nuk ka asgjë plotësisht të sigurt, veçanërisht nëse veproni në sektorin privat. Tejkaloni veten dhe kuptoni se nuk ka asgjë të sigurt.

5. Merrni një vendim dhe përqëndrohuni  në të! Pasi të keni vendosur për diçka, përqëndrohuni në të pavarësisht ndikimeve të jashtme dhe dobësive të brendshme.

6. Trajnoni  durimin. Sot shumica e njerëzve duan gjithçka menjëherë, në jetë dhe veçanërisht në biznes nuk shkon kështu, ndaj bëni durim dhe gjërat do të bien në vend.

7. Kërkoni ndihmë. Mos harroni se nuk jeni më të zgjuarit në botë, shumë shpesh ekzagjerimi në dashurinë ndaj vetvetes mund të jetë fatal për ju.

8. Besojuni instinkteve tuaja. Edhe pse  shumë njerëz rreth jush mund të jenë kundër ideve ose koncepteve tuaja, besoni në instinktet tuaja sepse kjo është mënyra e vetme për të pasur sukses në fillimin e një biznesi të ri.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos