lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Teknologjia po ndihmon arkeologët të gërmojnë më thellë

240

Punëtorët e ndërtimit në lagjen Decrease Manhattan të Nju Jorkut po thyenin dyshemenë për një ndihmë federale moderne për ndërtimin në 1991 pasi zbuluan një sasi e konsiderueshme e madhe e arkivoleve. Pjesa shtesë që ata gërmuan, ato shtesë që ata erdhën – në një tërbim duke zbuluar gati 500 pjesëmarrës, shumë të varrosur me vegla private si butona, predha dhe bizhuteri. Hetimi shtesë zbuloi se mbetjet ishin të gjitha të tejkaluara midis 200 dhe 300 vjet.

Në kohën e tanishme, megjithatë, ekipi është përdorimi i sistemeve të përhapura që gjeneratat e mëparshme të studiuesve ëndërronin më së miri: përdorimi i lazerëve për të prerë veglat mikro-të holla të smaltit, në mënyrë që izotopet e brendshëm të bllokuar të mund të analizohen gjithashtu, renditja e përdorur ADN-në për t’u bashkuar me këto që vdiqën shekuj më parë për pasardhësit e tyre.

Radari që depërton në tokë

Bën përdorimin e valëve të radios me frekuencë të lartë që trotojnë në të gjithë sipërfaqen e Tokës, përplasen në objekte dhe konstruksione nën dhe kërcejnë ndihmojnë në një marrës mbi dysheme që detajon këto modele. Tashmë gjithsej në gjeologji, arkeologët e zgjeruan sigurt përdorimin e tyre në vitet më të reja.

Renditja e ADN-së

ka revolucionarizuar arkeologjinë duke marrë parasysh parashikimin e hollësishëm narrativ të mbetjeve që do të zbulojnë mirë familjen e një personi modelet historike të mëparshme dhe të migrimit të familjes. Mos harroni vlerësimet gjenomike të banuara, sidoqoftë për kockat.

Fotogrametria

përfshin kapjen e detajeve 3D në lidhje me një rregullim ose objekt me një sasi sistemesh, së bashku me radarin dhe hidrolokatorin. Ndoshta mund të përbëhet edhe nga lidar, një vegël lazer që mat reflektimet për të ndërmjetësuar distancën, dhe është veteran në gjithçka, nga udhëzimi me lazer te një palë automjete të vetë-qëndrueshme.

Prognoza e izotopit

është veteran në arkeologji për të gjurmuar të mëparshmin historik të një sendi. Duke kërkuar nënshkrime kimike në sende të bëra dhe pëlhura organike të fushës, siç janë kockat në Tokën e Varrimit Afrikan, kjo procedurë mund të zgjedhë moshën dhe prejardhjen e tyre.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos