lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Struktura optimale e kapitalit

670

Në literaturën finansiare ka mjaft debate mbi faktin se a egziston një strukturë ”optimale” e kapitalit.

Megjithëse këto debate kanë filluar që nga fundi i viteve të pesëdhjeta akoma nuk kanë arritur në një rezulltat konkret. Ata që besojnë se egziston një strukturë optimale e kapitalit, zbatojnë metodë tradicionale ndërsa ata që besojnë që një strukturë e tillë nuk egziston janë mbështetës të metodës M&M…e quajtur për nder të krijuesve të saj fillestarë, Franko Modigliani dhe Merton H.Mileri.

 Për të shpjeguar strukturën optimale kapitale, do të shfrytëzojmë strukturën optimale kapitale, do të shfrytëzojmë metodin tradicional.

Sipas kësaj metode,vlera e shoqërisë maksimale kur kosta e kapitalit minimizohet .

Duke përdorur një model të thjesht me ritje zero, vlera e shoqërisë, Po mund të përcaktohet nga ekuacioni i mëparshëm, ku Ebit është fitim para interesit dhe tatimeve dhe KA është kosto mesatare e panderuar e kapitalit.

Pra duke supozuar se EBIT qëndron i pa ndryshuar, vlera e shoqërisë, PO maksimizohet duke minimizuar kostën mesatare të pa ndryshuar të kapitalit.

Përmblodhi dhe përshtati;

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos