lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Si të sillemi në kohë krize, kur të ardhurat zvogëlohen?

155

Kur të ardhurat fillojnë të bien ndjeshëm, është mirë që të reagoni menjëherë, por jo në panik, për të mos shkaktuar stres dhe vendime të këqija. Në situata të tilla, duhet të planifikohen skenarë të ndryshëm dhe duke pasur parasysh rezultatet e ndryshme, pasojat e mundshme dhe veprimet që duhen ndërmarrë duhet të analizohen me kujdes.

Kështu thotë Keo Sar, bashkëthemeluesi i Metamal Group, një këshilltar strategjik i rritjes për kompaninë në Çikago, në një intervistë me Blic Biznes.

Është shumë e rëndësishme të përpiqeni të kuptoni se çfarë mund të kontrollohet dhe çfarë jo. Pastaj merrni vendime dhe zbatoni ato. Mundohuni të mos I ripërsërisni ata , e fillon ai bisedën e tij.

Kompania e parë me të cilën punoi Keo Sar doli publike me një dalje prej 8 miliardë dollarësh. Një kompani me të cilën ai punoi u mor nga një konkurrent më i madh dhe njëra madje arriti statusin e njëbrirëshi.

 Rritja e të ardhurave është përgjegjësi e të gjithëve, por dikush, sigurisht, duhet të ketë përgjegjësinë përfundimtare, gjë që unë e kam bërë për një kohë të gjatë. Qasjet ndaj rritjes së të ardhurave do të ndryshojnë në varësi të fazës në të cilën ndodhet kompania. Megjithatë, për mendimin tim, gjërat themelore që duhen mbajtur parasysh kur flasim për rritjen e të ardhurave dhe që besoj se duhet të ekzistojnë pavarësisht nga faza apo madhësia e kompanisë janë:

1.Kultura – duhet të ketë një kulturë të fortë. Është ajo që duhet t’i bashkojë njerëzit dhe t’i mbajë ata së bashku kur situata bëhet e vështirë, gjë që ndodh në mënyrë të pashmangshme në çdo organizatë.

2. Objektivat – nuk duhet të jenë të paqarta, por të qarta dhe të gjithë duhet të dinë se çfarë janë. Ato fillojnë në nivelin e kompanisë dhe duhet të zbresin në nivelin individual për të siguruar shtrirjen drejt rritjes së të ardhurave;

3.Procesi dhe sjelljet – duhet të zbatohen proceset e duhura, dhe ekipi i punonjësve duhet të fokusohet në bërjen e gjërave të duhura, që është një proces që kërkon përmirësim të vazhdueshëm;

4.Njerëz – ka të bëjë me të posedimin e talenteve të duhura në kompani që janë të punësuar në rolet e duhura. Ai duhet të ketë një kuptim të qartë se çfarë cilësish duhet të zotërojë në mënyrë që të jetë i suksesshëm në kompani;

5.Të dhënat dhe analitika – si e dimë se jemi në rrugën e duhur drejt rezultateve të dëshiruara ose jemi prapa? Aftësia për të monitoruar performancën dhe për të fituar njohuri në kohë në biznes është kritike për suksesin si të ekipit ashtu edhe të gjithë organizatës – thotë Sarr.

Ai gjithashtu shpjegon hapat kryesorë që duhen ndërmarrë kur të ardhurat fillojnë të bien papritur:

1. Shkoj në mënyrën e kërkimit dhe mbledhjes së informacionit. Kjo do të thotë që unë kaloj nëpër një sërë pyetjesh “pse” dhe zhytem në një sasi të madhe të dhënash për të konfirmuar ose hedhur poshtë supozimet e mia gjatë gjithë procesit. Për të zgjidhur një problem, duhet të kuptoni pse ndodh ai. Në këtë proces, unë gjithashtu bashkëpunoj me drejtuesit e departamenteve përkatëse për të kuptuar problemet. Nga atje unë dua të krijoj një sërë zgjidhjesh logjike për të filluar testimin. Më ndihmon të kuptoj më mirë se si veprimet lidhen me rezultatet ose mungesën e tyre. Marrja e të dhënave në kohë dhe të besueshme është gjithashtu një pjesë shumë e rëndësishme e këtij procesi.

Por për të mbajtur mendjen tuaj të shëndoshë, duhet gjithashtu të mbani mend se ndonjëherë problemet janë në nivelin makro dhe jashtë kontrollit tuaj. Pandemia e koronavirusit dhe kriza e energjisë janë shembuj të shkëlqyer të çështjeve makro. Në raste të tilla, fokusi duhet të jetë në përpjekjen për të kuptuar se si rrethanat e nivelit makro ndikojnë në biznesin tuaj dhe ndërmarrja e veprimeve mbi atë që mund të kontrollohet.

I pyetur se si të sillemi në kohë krize kur të ardhurat fillojnë të ulen për shkak të faktorëve të jashtëm të paparashikuar, ai thotë: Si fillim do të thoja reagoni menjëherë, por mos u frikësoni. Paniku shpesh çon në stres, i cili mund të çojë në vendime të këqija. Në situata të tilla më pëlqen të planifikoj skenarë të ndryshëm. Duke pasur parasysh rezultatet dhe variablat e ndryshëm në planifikimin e skenarit, kuptoni se çfarë veprimesh duhet të ndërmerren dhe cilat mund të jenë pasojat. Dhe është shumë e rëndësishme të përpiqeni të kuptoni se çfarë mund të kontrollohet.

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos