lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Si të jesh udhëheqës, dhe jo “kontrollor i rreptë”

549

Është e rëndësishme të merrni përgjegjësi për ekipin tuaj, por mos mendoni se jeni më i zgjuari.

A  e keni problem si një person përgjegjës që jeni , se  nuk i besoni askujt se bënë  punën e vet si duhet dhe  kontrolloni  gjithçka vetë ? Pasi të kaloni atë linjë, rrezikoni të jeni udhëheqës.

Këtu do të paraqesim  pesë strategji efektive për të ndaluar të qenurit “kontrollues” dhe të bëheni një udhëheqës në ekipin tuaj.

  1. Vendoseni egon tuaj mënjanë

Pavarësisht se sa e dhimbshme,  duhet   të pranosh se  nuk je më i zgjuari në botë. Prandaj ndaloni të përpiqeni të jeni të tillë. Tregoni të metat tuaja dhe zvogëloni egon tuaj.

  • Kërkoni përshtypje

Ftoni një koleg të besuar të ju përcjell  se si i trajtoni dhe bashkëveproni me të tjerët gjatë takimeve. Jini të gatshëm të pranoni reagimet e tyre dhe të angazhohen për ndryshime.

  • Tregoni qëllimet tuaja

Kur mungojnë faktet, njerëzit shpikin gjëra. Nëse qëllimet tuaja nuk janë të qarta për ekipin tuaj, ata kanë të ngjarë të duken të dyshimta. Ndani  kohën për t’i bindur ata që meritoni pozicionin në të cilin jeni. Kur ata mendojnë se ju po u siguroni atyre një “mburojë”, ata do ta vlerësojnë më shumë rolin dhe angazhimin tuaj.

  • Kur duhet të këshillohen me ju

Shpjegojuni ekipit tuaj kur ata mund të punojnë pa ju dhe kur ata duhet të këshillohen me ju. Shpjegojuni atyre se mund t’ju duhet të aprovoni më shumë artikuj sesa dëshironi, derisa punonjësit të zhvillojnë aftësi dhe përvojë për të marrë vendimet e tyre.

  • Zgjidhni dhe stërvitni më të mirët

Punësoni dhe trajnoni njerëz që janë dukshëm më të talentuar. Kuptoni që roli juaj është të ndërtoni besimin dhe talentin e tyre në mënyrë që udhëheqësit e tjerë në kompaninë tuaj ta vërenin atë. Mos harroni, si një grup ne jemi më të zgjuar se çdo person!

Përmblodhi dhe përshtati :

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos