lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Përse i mbushin gomat e aeroplanëve me azot?

545

Gomat e avionëve janë të mbushura me azot sepse gazi i azotit është kryesisht inert, që do të thotë se kërkon më shumë energji për të reaguar me substanca të tjera. Kjo është e rëndësishme sepse në temperatura të larta, oksigjeni mund të reagojë me gomën.

Goma e oksiduar është më e dobët se goma jo e oksiduar, dhe gomat më të dobëta nuk preferohen për aviacionet. Oksigjeni shpërndahet përmes gomës shumë më shpejt se azoti. Kjo do të thotë që gomat e mbushura me 95% azot (përqindja standarde e gazit të azotit për fryerje të gomave) do të ruajnë presionin më gjatë. Kjo çon në më pak mirëmbajtje, gjë që ul edhe koston.

Përmblodhi dhe përshtati

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos