lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Si të arrini “rezultate të shkëlqyera”

510

Të gjithë duam të arrijmë rezultatet më të mira në punën tonë. Por shumë gjëra po shpërqendrojnë dhe e humbin kohën dhe na bëjnë më pak produktivë. Shumë njerëz ndjehen se ju mungojnë  disa orë në ditë për të përfunduar të gjitha detyrat e tyre. Nga ana tjetër, shumë  njerëz nuk shohin ndonjë rezultat ose përparim edhe pse punojnë tërë. Këtu janë disa këshilla për të organizuar më mirë kohën tuaj dhe për të arritur më shumë:

Mos punoni  punë të shumta në të njejtën kohë

Ekziston një ndryshim i madh midis punës së palodhur dhe produktivitetit. Një nga gabimet që bëjnë shumë njerëz është se ata duan të bëjnë më shumë gjëra në të njëjtën kohë, për të kursyer kohë. Por studimet kanë treguar që bëhemi më pak produktivë dhe se na duhet më shumë kohë për të bërë gjithçka.

Përqendrohuni plotësisht në detyrën që kryeni dhe përjashtoni veten nga gjithçka tjetër. Pasi të keni përfunduar këtë detyrë, bëni pauzë, kontrolloni mesazhet dhe rrjetet sociale, bisedoni me kolegët …, dhe më pas kaloni në një detyrë tjetër. Jo vetëm që do të punoni më shpejt, por cilësia e punës tuaj do të jetë më e mirë.

Përqendrohuni në gjërat më të rëndësishme

Jo të gjitha detyrat janë njëlloj  të rëndësishme, por ato janë po aq të lehta dhe të thjeshta. Ndonjëherë ne shmangim detyrat që nuk janë të këndshme për ne, dhe nganjëherë ne anashkalojmë detyrat sepse ato janë shumë të lehta për ne, kështu që ne themi ‘Unë do ta përfundoj këtë lehtë’. Të gjithë kemi pjesën e punës që duam dhe i kushtojmë sa më shumë kohë të jetë e mundur dhe asaj për të cilën nuk jemi të kënaqur dhe e shmangim, minimizojmë ose heqim qafe rutinën.

Përqendrohuni në detyrat kryesore që sjellin më shumë përfitim, përparim dhe rezultate më të mira, jo detyrat që janë më të mirat për ju. Kjo do t’ju japë rezultatet më të mira, dhe pjesa tjetër e punës do të bëhet edhe më e lehtë për t’u bërë.

Mos lejoni që t’ju ndërpresin

Njerëzit janë më produktivë kur kanë kohë të mjaftueshme për të punuar pa ndërprerje. Ndonjëherë duhet të harrojmë kohën dhe të ndalojmë të shikojmë orën, duke u përqëndruar plotësisht në punën tonë. Krijoni një mjedis ku nuk do të ndërpriteni, në mënyrë që të futeni në thellësinë e punës. Nëse jeni menaxher, ngurroni t’u thoni punëtorëve që të mos shqetësohen .

Përmblodhi dhe përshtati:

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos