lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Si do të jetë tregu i kapitalit në vitin 2023 ?

528

Parashikimet për vitin e ardhshëm në tregun e kapitalit janë shumë të zymta dhe duhet pranuar se as analistëve të Wall Street nuk po i shkon mirë.

Gjatë njëzet viteve të para të këtij shekulli, parashikimet e tyre e humbën objektivin mesatarisht me pothuajse 13 pikë përqindjeje çdo vit. Në vitin 2021 humbën ndjeshëm, parashikimi mesatar për indeksin S&P 500 ishte rreth 3800 pikë, por ky indeks e mbylli vitin në 4766 pikë.

Dhe parashikimet për këtë vit ishin gjithashtu të gabuara. Gjegjësisht, një vit më parë strategët parashikuan se ky vit do të ishte pozitiv dhe se në fund të vitit indeksi S&P 500 do të ishte në nivelin 4825 pikë, por në realitet është rreth 1000 pikë më i ulët.

E vërteta,askush nuk priste një luftë në Ukrainë dymbëdhjetë muaj më parë. Dhe çfarë thonë parashikimet për vitin 2023? Duket se tregu duhet ta mbyllë vitin me nivel  më  të lart se sot. Me fjalë të tjera, S&P 500 pritet të jetë pak mbi 4000 pikë në fund të dhjetorit 2023.

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos