lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

PSE AMBICJA ËSHTË BINDËSISHT MË E RËNDËSISHME PËR SUKSESIN E BIZNESIT?

159

Suksesi në punë dhe jetë rrallë vjen vetvetiu. Shpesh duhet shumë punë për të pasur sukses dhe mjeti më i fortë për të arritur një qëllim është ambicja.

Ambicje mund të quhet dëshira për sukses, për shkak të së cilës ne jemi të gatshëm të zotërojmë gjithçka që nevojitet. Pa ambicje, nuk do të kishte sukses, përparim dhe zhvillim për njerëzimin.

Megjithatë, nëse ambicja do të kthehet në sukses apo jo , varet vetëm nga përkufizimi juaj i suksesit. Nëse dëshironi të keni sukses profesional, ambicja juaj mund t’ju çojë larg në këtë drejtim. Por nëse e keni sakrifikuar veten deri në pikën ku jeni të pakënaqur dhe të vetmuar për të arritur ato qëllime të larta, a jeni vërtet të suksesshëm?

Ajo që është padyshim e vërtetë është se ambicia e shëndosh mund t’ju ndihmojë të keni sukses në shumë mënyra. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se vetëm ambicja nuk do të thotë gjithmonë sukses. Talenti, aftësitë dhe rrethanat e tjera gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm.

Dy profesorë universitarë amerikanë janë përpjekur të përcaktojnë ambicjen përmes hulumtimit dhe të kuptojnë pse disa e kanë atë dhe disa jo. Sipas të dy profesorëve, ambicja lidhet kryesisht me kërkimin e statusit dhe arritjes.

“Nuk ka të bëjë vetëm me punë të vështirë apo jo. “Ka të bëjë me arritjen e gjërave dhe një status që i përshtatet atyre qëllimeve,” tha Kameyer Miller, një profesor në Universitetin e Minesotës. Njerëzit ambicioz nuk duhet të duan të bëhen CEO të kompanisë, shtoi ai. Disa njerëz thjesht duan të bëhen shitës ose inxhinierë të suksesshëm. Por të tjerët, veçanërisht në menaxhim, duan të ngjiten në shkallët më të larta të korporatës.

Ka disa faktorë që kontribuojnë në ambicje, por një faktor i madh është vetëvlerësimi, tha Nesir Gaemi, profesor i psikologjisë dhe farmakologjisë në Qendrën Mjekësore Tufts në Boston.

Hulumtimet tregojnë se njerëzit me vetëbesim të lartë janë më ambiciozë sesa njerëzit me vetëbesim të ulët, tha ai.

Dikush që e vlerëson veten nuk është patjetër të përparojë, por “sa më shumë vetëvlerësim të kesh, aq më ambicioz je sepse mendon se mund të bësh diçka të madhe,” shpjegoi Gaemi.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos