lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Programet CAD Më Të Mira Për Inxhinierët (Pjesa E Dytë)

373

TurboCAD Deluxe

TurboCAD Deluxe është një softuer me kosto të ulët CAD  që relativisht i fuqishëm për përdoruesi në mesin e programuar të këtij llojit. Për këto arsye është një nga programet më të mirë të hyrjes CAD.

Përparësitë

 • Kostoja është e ulët
 • E përputhshme me kompjuterët Mac
 • Nuk ka asnjë tarifë shtesë për mbështetje teknike.

Dobësitë

 • Nuk ka linjë komande
 • Nuk ka informacion shtesë për versionin Deluxe në manualin e përdoruesit
 • Ai  nuk ka aq mjete dhe funksione të përparuara sa softuerët e zhvilluar CAD.

SketchUp Pro

SketchUp Pro ju lejon qasje të shpejtë në mjetet që ju nevojiten kur përdorni softuerin. Komandat e përdorura për të ndihmuar në procesin e projektimit janë programe të projektimit të ndihmuar nga kompjuteri që tregohen me ikona të mëdha dhe kanë një ndërfaqe të thjeshtë. Ju gjithashtu mund të rregulloni mjetet për punë sipas dëshirës tuaj, duke ju lejuar të përdorni lehtësisht komandat tuaja të përdorura më shpesh.

Përparësitë

 • Është shumë më e lehtë për t’u përdorur sesa programet tjera CAD
 • Ju mund të merrni paraqitje fotorealiste në një nivel të përsosur
 • Është kompatibil me të dy sistemet operative të Windows dhe Mac.

Dobësitë

 • Për mbështetje teknike ka nevojë për abonim
 • Kostoja është paksa i lartë.

Përshtati dhe përmblodhi:
WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos