lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Pesë risitë më të fundit teknologjike

521

Cilat janë risitë më të reja për momentin? Siç rezulton disa do të jenë shumë të dukshme, ndërsa të tjerët mund t’ju ​​surprizojnë.  
Në artikullin vijues, ne kemi grumbulluar disa nga inovacionet më të reja interesante dhe potencialisht revolucionare aktualisht ose duke u hulumtuar ose zhvilluar.

1. Paraqitja e intelegjencës artificiale (AI)

AI ka qenë në fund të pritjes së investimeve financiare masive gjatë viteve të fundit. Sipas Forbes, 80% e ndërmarrjeve tani po investojnë në të ose po planifikojnë t’i zgjerojnë investimet e AI nëse ato tashmë janë prezente.      
Ky fluks parash ka shkaktuar një risi serioze në mësimin e thellë. Me gjithë këtë, para që rrjedhin rrotull, shumë ekspertë të teknologjisë besojnë se AI me të vërtetë do të “dalë në moshë” brenda viteve të ardhshme.

2. Interneti me shpejtësinë e rrufesë

Oreksi për lidhje më të shpejtë në internet po e shtyn vërtetë teknologjinë përpara. Bizneset dhe përdoruesit privat kërkojnë përgjigje vazhdimisht dhe industria po përgjigjet. 
Me shpejtësi rrufe në internet, ai duhet të jetë transformues për shumë aspekte të jetës sonë. Nëse arrihet, kjo do të rrisë efikasitetin e punëtorëve dhe do të sigurojë mjete të besueshme komunikimi për kompanitë që mbështeten tek punëtorët e largët. 
Kjo është ajo 5G ku mund të jetë në gjendje të ndryshojë botën ashtu siç bëri interneti ynë “i rregullt” disa dekada më parë. 

3. Robotët e zjarrtë mund të jenë me ne shumë shpejt

Kompjuterët dhe robotët janë “memec”.
Nëse mjedisi i tyre i punës ndryshon edhe pak jashtë procedurës së tyre të programuar dhe e gjithë linja e prodhimit mund të vijë në një ndalesë të rëndë. Kjo është aty ku përmirësimi i shkathtësisë robotike ofron një mundësi të jashtëzakonshme për automatizim më fleksibël.  
Është e mundur të programohen robotë për të kuptuar se si të dinë diçka duke e “shikuar”, hulumtimi aktual po përpiqet t’i bëjë ata të mësojnë se si ta bëjnë këtë përmes një procesi gjykimi dhe gabimi.
Një shembull është një projekt i quajtur Dactyl, që ka mësuar veten të rrokulliset një lodër duke përdorur gishtat. 

4. Truri-kompjuter është pothuajse këtu

Misionarë si Elon Musk e të tjerë mund të bëjnë që miu dhe tastiera të vjetërohen në të ardhmen. Puna në këtë fushë po vazhdon me shpejtësi të madhe dhe premton të na lejojë të kontrollojmë kompjuterët vetëm duke menduar.   
Ne do t’ju lejojmë të vendosni nëse kjo do të jetë revolucionare apo jo për ju duke punuar në jetën e përditshme.

5. Aparaturë mjekësore invazive

Këto pajisje aktualisht janë duke u zhvilluar që mund të kapin imazhe të zorrëve tuaja pa nevojën e anestezionit. Ato madje mund të përdoren tek foshnjat dhe fëmijët.  
Pasi të jenë zhvilluar plotësisht këto pajisje mjekësore do të revolucionarizojnë sesi profesionistët mjekësorë diagnostikojnë dhe monitorojnë disa sëmundje shumë serioze. Ky do të jetë një mjet tepër i fuqishëm për gjëra të tilla si kanceri dhe çrregullimet e zorrëve si mosfunksionimi enterik i mjedisit.  

Cilët shembuj të tjerë të inovacioneve teknologjike ekzistojnë?

Përveç pesë pikave theksuar më lart, ka disa risi të tjera interesante teknologjike. Këto përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në gjëra të tilla si (kredia per MIT):
– Shtypje metalike 3D
– Sensing cities (qytete të zgjuara)
– Përkthim i menjëhershëm në gjuhë të huaj
– Gaz natyral me zero karboni
– Pasuria gjenetike

Cilat janë teknologjitë më të fundit në shkencën e kompjuterave?

Sipas faqeve si topuniversities.com, disa nga fushat më të fundit të teknologjisë së kërkimit përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në: 
– Analizë e madhe e të dhënave
– Mësimi i makinerisë
– Informatika e re
– Edukimi i ndihmuar nga kompjuteri
– Bioinformatika
– Siguri më e mirë në internet

Përmblodhi dhe përshtati:

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos