lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Nuk janë të gatshëm për rrezik – Çfarë presin milionerët nga viti 2022?

195

Pritjet e investitorëve të pasur janë ende të prirura drejt aksioneve “dem” dhe në vitin 2022 presin norma më të larta interesi dhe taksash.

Në një sondazh tradicional të CNBC, 41 përqind e milionerëve presin që ekonomia të forcohet vitin e ardhshëm, krahasuar me 35 përqind që thonë se do të dobësohet.

Pak më shumë se gjysma, 52 përqind, presin që S&P 500 të përfundojë vitin 2022 me normën më të ulët të rritjes prej 5 përqind.

Por një zbulim nga sondazhi është më ilustrues kur bëhet fjalë për pritshmëritë e investitorëve dhe sinjalizon një rënie të entuziazmit, dhe një dobësim të oreksit të përgjithshëm të rrezikut, pasi tregu kapërcen me sukses valën e fundit të pandemive dhe frikën e Fed-it për flukset e tregut të aksioneve.

Dy herë në vit, CNBC, si pjesë e Anketës së Milionerëve, pyet investitorët se cilat klasa kryesore të aseteve planifikojnë të rrisin ekspozimin e tyre gjatë vitit të ardhshëm.

Sondazhi i fundit përfshiu 750 investitorë të cilët në përgjithësi shprehën më pak entuziazëm sesa në pranverën e 2021.

Përqindja e milionerëve që thonë se do të rrisin investimet është ulur në të gjitha klasat e aseteve, duke përfshirë aksionet, pronat e investimeve, investimet alternative, investimet ndërkombëtare dhe metalet e çmuara.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos