lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Një llogari bankare shumë e veçantë!

804

Imagjinoni të kishit një llogari bankare që depozitonte 86.400 dollarë çdo mëngjes. Llogaria nuk mbart ekuilibër, dhe nga dita në ditë, ju lejon të mos mbani bilancin e parave të gatshme, dhe çdo mbrëmje anulon çfarëdo pjese të shumës që keni dështuar të përdorni gjatë ditës.
Vallë çdo bënit?
Të merrnit çdo dollar për çdo ditë!
Të gjithë kemi një bankë të tillë. Emri i saj është Koha. Çdo mëngjes, ju krediton me 86.400 sekonda. Çdo natë ajo shkruan, si të humbur, çdo kohë që nuk keni arritur të përdorni me mençuri. Nuk mbart ekuilibër nga dita në ditë. Nuk lejon mbitërheqje ose të përdorni më shumë kohë sesa keni.

Çdo ditë, llogaria fillon e freskët. Ndërsa çdo natë, shkatërron kohën e papërdorur. Nëse nuk përdorni depozitat e ditës, është humbja juaj dhe nuk mund të bëni ankesë për ta rikthyer atë. Asnjëherë nuk ka huazim. Ju nuk mund të merrni një kredi në kohën tuaj ose prej dikujt tjetër.

Menaxhimi i kohës është i juaji dhe ju vendosni se si e kaloni, ashtu si edhe me paratë, ju vendosni se si i shpenzoni ato.

Asnjëherë nuk ekziston mundësia e arsyetimit me mos pasjen e kohës, është thjeshtë çështje prioritetesh!

Përmblodhi dhe përshtati

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos