lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Një kile gjalpë (ndershmëria)

471

Ishte një fermer që shiti një kile gjalpë tek një bukëpjekës. Një ditë bukëpjekësi vendosi të peshonte gjalpin për të parë nëse po merrte sasinë e duhur, mirëpo kishte mangësi. I zemëruar për këtë, ai e çoi fermerin në gjyq.

Gjykatësi e pyeti fermerin nëse po përdorte ndonjë masë për të peshuar gjalpin. Fermeri u përgjigj, “I nderuar, unë jam një njeri primitiv. Unë nuk kam një masë të duhur, por kam një shkallë që i barazoj. “

Gjykatësi pyeti: “Atëherë, si peshoni gjalpin?”

Fermeri u përgjigj;

I nderuar, shumë kohë para se bukëpjekësi të fillonte të blinte gjalpë nga unë, unë kam qenë duke blerë një kile bukë prej tij. Çdo ditë kur bukëpjekësi sjell bukën, e vë në shkallë dhe i jap të njëjtën peshë në gjalpë. Nëse ndokush duhet të fajësohet, ai është furrtari.

Përfundimi: “Në jetë, ju merrni atë që jepni. Mos provoni të mashtroni të tjerët.”

Përmblodhi dhe përshtati

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos