lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Lavdëruesit janë njerëzit më të mirë

507

Nuk ka më të mirë sesa ai që kalon kohën me përmendje të Allahut, e mbush jetën me lavdërim të Krijuesit, e pastron gojën duke shenjtëruar Njëshin të Vetmin dhe e parfumon kuvendin me falënderim ndaj Zotit. Ai është njeri i zgjedhur me kujdesin dhe i ruajtur me mbikëqyrjen e Allahut.

Njeriu më Fisnik tek Allahu është ai që shqipton lavdërimin, bën shumë lavdërime dhe shfrytëzon kohën të shprehë shenjtërinë e Tij, sepse shumica e njerëzve shprehin shenjtëri për vetveten, për postet apo për pasuritë e tyre. Paramendo çfarë largësie ekziston mes këtyre të dyve!

Kur të shohësh njerëzit se si ngrenë njëri-tjetrin dhe se si lavdërojnë njëri-tjetrin, ti lavdëroje vetëm Allahun, bëje lavdërimin në Krijuesin e Lartësuar në mënyrë që në atë mes të jesh më i miri, më fisniku, më i përmenduri, më i shpërblyeri dhe më fatbardhi.

Minutat më të ndershme të jetës tënde do mbeten ato minuta që janë harxhuar në lavdërim ndaj Krijuesit të Lartësuar. Frymëmarrja më e pastër do mbetet ajo që u freskua me përmendje të Allahut. Kuvendi më i bukur do mbetet ai ku u shpreh shenjtërimi i Zotit tonë. Takimi më i këndshëm do mbetet ai ku u lavdërua dhe u madhërua Allahu, madhëruar qoftë, Atij i takon krijimi dhe pushteti!

Njeriu më i dashur tek Allahu është ai që e do Atë më së shumti.

Aid el Karni

Përmblodhi dhe përshtati

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos