lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

KUJDESI PËR MACEN U BË SHKAK SHËRIMI

572

Nëna e një djaloshi ishte në gjendje kritike dhe shtrihej në spital. Një ditë nga ditët mjekët e lajmëruan djaloshin se gjendja e nënës së tij është shumë e keqe dhe nuk shpresohet për të shërim dhe në çdo moment mundet të ndërrojë jetë. Djaloshi doli nga dhoma e nënës së tij, ishte i mërzitur për gjendjen e saj dhe u nis drejt shtëpisë. Nuk mundej të rrinte i qetë në shtëpi, larg nënës së tij, kështu prapë vendosi të kthehet. Rrugës ndaloi me një pompë benzine, ku poshtë makinës së tij e pa një karton me një mace në të, e cila sapo kishte pas lindur mace të vogla dhe numri i tyre ishte i madh. Ato të voglat nuk mundeshin të ecnin dhe tha në vete se kush u sjell atyre ushqim duke qenë atonë këtë gjendje.

Hyri në shitore dhe u bleu nshqim, ua vendoi përpara tyre dhe u nis për në spital. Hyri në dhomën e nënës së tij, mirëpo mbeti i sh’tangu’r dhe i’ranë nga dora gjërat që i kishte blerë për nënën. Nëna e tij nuk ishte në dhomë. Mendoi se kishte ndërruar jetë. Shkon dhe e pyet motrën medicinale se ku ishte nëna e tij.

Motra i përgjigjet:

Gjendja e nënës tënde është përmirësuar për nga e mira dhe e larguam nga dhoma e përkujdesjes së veçantë dhe e kemi vendosur në dhomë tjetër me ata pacientë që gjendja e tyre është më e mirë.

Djali me shpejtësi shkoi në dhomën tjetër dhe e pa nënën e tij, gjendja iu kishte përmirësuar në të mirë. Ishte zgjuar nga koma dhe pasi që e përshëndeti, e pyeti djali se çka ndodhi me të. Nëna iu përgjigj:

Duke qenë në atë gjendje, pa vetëdije, e pashë në ëndërr një mace dhe fëmijët e saj, i kishin pas ngritur duart dhe luteshin për mua.

I lartësuar është Allahu, i cili i largon fatkeqësitë!

Profeti, paqja qoftë mbi të thotë: “Shëroni të sëmurit tuaj me sadaka!”

Gjithashtu ai na porositi: ”Frikojuni nga zjarri, qoftë edhe me një gjysmë hurme.”

Allahu i Madhëruar thotë: “Dhe nuk ka asgjë që nuk e madhëron Atë, duke e lavdëruar, por ju (o njerëz) nuk e kuptoni madhërimin që i bëjnë ata.” (El-Isra, 44)

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos