lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Këshilla që ju dërgojnë drejt suksesit

686

Qëndrimi juaj është një faktor kyç në çdo kërkim pune. Një qëndrim pozitiv mund t’ju ndihmojë shumë më tepër sesa një qëndrim negativ. Qëndrimi negativ mund të manifestohet përmes mungesës së vullnetit për të kërkuar  punë, mendimit se askush nuk po e lexon CV-në tuaj, duke e përjetuar veten si të paaftë, etj. Nga ana tjetër, një qëndrim pozitiv mund t’ju ndihmojë po aq sa një qëndrim negativ mund t’ju lëndojë.

1. “Unë mundem”

Krijoni një imazh në kokën tuaj, vizualizoni atë që mund të hasni në një vend të mundshëm. Mbani në mend se mund të arrini gjithçka nëse keni një plan dhe dëshirë.

2. “Unë dua”

Vullneti i mirë, iniciativa, dëshira për të mësuar – ne të gjithë i posedojmë këto cilësi. Mos e teproni me entuziazëm gjatë intervistës, mund të dukeni të dëshpëruar. Por një vështrim i hapur, një pozicion i qetë i shpatullave dhe një buzëqeshje e butë mund të jenë shumë produktive.

3. “Unë jam i shoqërueshëm”

Nuk duhet të jeni në qendër të vëmendjes në çdo festë, apo të jeni në shërbim të të gjithëve, por duhet të jeni gjithmonë një person bashkëpunues.

4. “Jam i vendosur”

Kjo do të thotë që ju e doni këtë punë. Gjithmonë përgjigjuni pa mëdyshje për arsyet që ju bënë të aplikoni. Paga është një argument i rëndësishëm kur kërkoni punë, por kur të merrni rrogën e parë do të kuptoni se është vetëm një pjesë e punës që keni zgjedhur. Mos e kufizoni veten në material kur zgjidhni një punë.

5. “Unë jam kompetent”

Ju bëni punën tuaj dhe jeni ekspert në këtë fushë. Ju jeni kompetent në punën tuaj. Në asnjë moment nuk lejoni askënd ta vërë në dyshim këtë. Nëse ka përpjekje, argumentoni qartë dhe tregoni njohuritë tuaja.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos