lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Katër pyetje magjike

127

Njerëzit që merren sistematikisht me veten dhe zhvillojnë karrierën e tyre, ne e dimë se ndonjëherë, këshillat më të thjeshta në dukje mund të rezultojnë në ndryshime të mëdha në jetë dhe biznes dhe të na çojnë drejt qëllimit për të cilin po përpiqemi.

Nuk jemi të sigurt që katër pyetjet e mëposhtme mund të jenë bileta juaj e trenit me shpejtësi të lartë për në destinacionin tuaj, por jemi të sigurt që ato mund t’ju ndihmojnë shumë gjatë rrugës, veçanërisht nëse i merrni seriozisht.e përgjegjshëm dhe të arsyeshëm t’i shmangin ato.

1. A ka një aftësi bazë që po e injoroj që në fillim?

Pavarësisht se çfarë jeni duke bërë tani, nëse keni anashkaluar një hap në edukimin tuaj dhe zhvillimin e karrierës, do t’ju arrijë atëherë. Pas diplomimit, mund të gjesh një punë si asistent fakulteti dhe të citosh mendjet më të mëdha të botës, por nëse nuk e ke zotëruar zanatin e shitjes së vetes, do të gjendesh në një situatë ku do të pendoheni.

Mësimi: filloni nga pozicioni fillestar në punën tuaj dhe mos u ankoni për faktin se djali i ndonjë drejtori pa asnjë përvojë u bë ushtrues detyre i drejtorit të shitjeve në një kompani shtetërore për pak ditë, sepse herët a vonë do kapin hapin, dhe në atë rast, dhe punonjësit e asaj kompanie.

2. A ka ndonjë gjë që duhet të ndaloj së bëri?

E shkëlqyeshme! Ju e nisët nga pozicioni fillestar dhe po ndërtoni një themel të fortë për kullën tuaj të madhe të quajtur karrierë. Por a ka gjëra që mund t’ju ndihmojnë gjatë rrugës që nuk po bëhen aktualisht?

A je i sigurt?

Shikoni rutinën tuaj të përditshme dhe ja ku është përgjigja. Vetëm shikoni rutinën tuaj të përditshme dhe rutinën e miqve tuaj dhe gjithçka do të jetë e qartë për ju. Nëse jeni si shumica e njerëzve, me siguri jeni duke bërë një sërë gjërash që nuk janë vetëm të padobishme, por edhe kundërproduktive. Për disa njerëz janë thjesht lojëra. Të tjerë kalojnë disa orë vetëm duke bërë sërf, që në fund të mos dinë se çfarë kanë kërkuar, disa shohin TV me orë e orë të tëra…

Imagjinoni shpërthimin e produktivitetit që do të merrni kur të kufizoni gjërat që, të paktën, nuk kontribuojnë në prosperitetin dhe avancimin tuaj në karrierë.

3. A kanë nevojë për përmirësime aftësitë e mia bazë?

Urime! Nëse arrini në këtë fazë, tashmë keni bërë më shumë se gjysmën e asaj që njerëzit do të bëjnë ndonjëherë, dhe jeni në rrugën e duhur drejt suksesit!

Tani është koha për të shqyrtuar aftësitë tuaja kryesore dhe për të identifikuar mangësitë. Për shembull, nëse punoni në shitje, mund të jeni të shkëlqyeshëm në shtrimin e pyetjeve të duhura dhe zgjidhjen e problemeve të caktuara, por prireni të humbisni punën kur duhet ta përfundoni punën. Nëse po, ju e keni identifikuar problemin tuaj dhe tani jeni në gjysmë të rrugës për ta zgjidhur atë.

4. Cilat aftësi shtesë do të më sjellin më shumë sukses?

E shkëlqyeshme! Ju keni ndërtuar një bazë të madhe, keni pastruar gjërat që po ju shpërqendrojnë nga rruga drejt suksesit dhe keni ndërtuar njohuritë që ju mungonin. Tani është koha për të shkëlqyer si një yll! Ja si.

Shikoni prapa dhe do të shihni pamjen e madhe të karrierës suaj. Nga ky këndvështrim, identifikoni aftësitë dhe zakonet që keni ndryshuar gjatë rrugës. Me të vërtetë duket mbresëlënëse. Nëse keni pasur sukses në këtë dhe jeni perfekt në fushën me të cilën po merreni, çfarë ju pengon të zgjeroni fushën e aktiviteteve tuaja? Nëse jeni shumë kreativ dhe inovativ, dhe keni zotëruar inxhinierinë, atëherë jeni të mirë në të, dhe çfarë ndodh nëse zotëroni artin e shitjeve? Ose, nëse jeni të mirë në shitje, çfarë ndodh nëse zotëroni artin e kontabilitetit?

Do të keni burime të mëdha në dorë dhe do t’i siguroni vetes jetën komode për të cilën keni luftuar.

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos