lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Jeta nuk ka vlerë nëse është e mangët nga morali

225

Rrëfehet për një djalosh të ri se me biçikletën e tij u përplas me një plakë dhe në vend se t’i kërkojë falje plakës dhe t’i ndihmojë të ngritët, ai filloi të qeshet me të dhe e vazhdoi rrugën e tij.
Plaka kur e pa se ai nuk u ndal , e thirri duke i thënë:
Biri im, ra diçka nga ti në tokë.
I riu u kthye dhe filloi të hulumtojë, por nuk gjeti gjë.
Plaka atëherë i tha:
Biri im, mos hulumto shumë, sepse nga ti ra morali yt dhe atë nuk ke mundësi ta gjesh asnjëherë!
Jeta nuk ka vlerë nëse ajo është e mangët nga morali, sjellja e mirë dhe respekti ndaj të tjerëve!

Përgatiti dhe përshtati:
WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos