lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Gjymtyrët e ndryshme homogjene sipas funksionit në fjali

289

Gjymtyrët e ndryshme homogjene, krahas karakteristikave të tyre të përbashkëta, kanë edhe veçori e probleme që e bëjnë të nevojshme një vështrim të gjymtyrëve homogjene edhe sipas funksionit sintaksor të tyre në fjali. Ne, pa bërë një përshkrim të hollësishëm e të plotë të secilës prej tyre, do të mjaftohemi me disa vëzhgime e me shqyrtimin e problemeve kryesore që paraqesin disa prej këtyre gjymtyrëve.

Kryefjalët homogjene

Kryefjalët janë homogjene, kur i referohen një kallëzuesi ose disa kallëzuesve të përbashkët homogjenë: Nuk kishte ditë që të mos mblidheshin gratë, të rinjtë, brigada. Trupi dhe mendimi i qenë mpirë e i qenë ngurosur nga lodhja. Në xhade u dëgjuan kërcitje rrotash dhe trokitje patkonjsh.

Burimi: Libri Gramatika e Gjuhës Shqipe

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos