lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Fjalitë emërore përshkruese

175

Fjalitë emërore përshkruese – përbëjnë grupin më të madh të fjalive emërore. Këto fjali përdoren në ato raste kur duam të tregojmë ekzistencën, qenien e ndonjë fenomeni, sendi fakti. Këto janë quajtur edhe “fjali emërore ekzistenciale” ose të “qenies”. Në këtë grup përfshihen fjalitë emërore që përshkruajnë fenomene të natyrës, mjedisin e rrethanat, pamjen e jashtme të qenieve të gjalla: këtu përfshihen së fundi, edhe shënimet teatrore (përshkrimet lakonike të skenave etj).

Mbrëmje dhjetori. Kalimtarë. Dimër. Mot i kthjellët. Tej në faqe të Gramozit, endet një ajër i lehtë në ngjyrë tymi. 9 shkurt 1944. Festë e madhe e fitores. Përshëndetje, përqafime, puthje, lot gëzimi. Mbrëmje (Skena paraqit odën e ngrënies të apartamentit të Vasilit).

Fjalitë emërore mund të përsëriten: kjo është një mënyrë për të treguar ekzistencen e një sasie të madhe të sendeve fenomeneve etj.:
Male, male, male.

Burimi: Libri Gramatika e Gjuhës Shqipe

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos