lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Ekonomistët parashikojnë: Si do të duket bota në vitin 2022?

231

Politikanët dhe ekonomistët në mbarë botën tashmë po bëjnë parashikime për të ardhmen e afërt. Parashikimi i vitit 2022, i publikuar në faqen e internetit të firmës ndërkombëtare të kërkimit të tregut Forester, thotë se bota do të vazhdojë të zhytet në hapësirën dixhitale.

Ekonomistët dhe biznesmenët parashikojnë se 8 nga 10 përdorues të internetit do të studiojnë, punojnë dhe shpenzojnë para në internet në vitin 2022.

Vitin e ardhshëm, njerëzit e guximshëm që përqafojnë teknologjitë e reja dhe ndryshimet e shpejta në botën përreth tyre do të ndihen rehat.

Gjithashtu vlerësohet se rreth 66 për qind e fushatave do të kalojnë në biznesin online. Gjysma e punonjësve do të punojnë në zyrë dhe gjysma do të punojnë në distancë.

Në të ardhmen e afërt duhet të presim:

  1. Përforcim i  mbikëqyrjes me video të lëvizjeve njerëzore. Kamera do të jetë  kudo. Kjo do të bëhet për sigurinë e njerëzve dhe për të kufizuar përhapjen e sëmundjeve të rrezikshme.
  2.  Rritja e kontrollit mbi kompanitë online, veçanërisht atyre që shpërndajnë informacione.
  3.  Deri në vitin 2025, teknologjitë e realitetit të shtuar do të shfaqen në shumë kompani: ne do të jemi në gjendje të provojmë veshje dixhitale dhe të bëjmë blerje 3D.
  4. Të dhënat personale të njerëzve do të bëhen më të hapura, të cilat mund të jenë të dobishme nga pikëpamja e transparencës së informacionit dhe të rrezikshme nga pikëpamja e mungesës së privatësisë.
  5.  Nuk do të ketë aktorë në filma, por homologë të tyre dixhitalë. Kjo tashmë po ndodh, por ende nuk është përdorur gjerësisht.
  6. Në sektorin e shërbimeve do të jenë rreth 30 për qind e robotëve që do të fillojnë të punojnë në kafene, dyqane, pika karburanti, farmaci dhe shërbime korrierësh.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos