lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Ekonomia botërore pret një javë të rëndësishme: Priten të dhëna kryesore nga SHBA, BE dhe Kina

90

Është një javë e rëndësishme  për ekonominë botërore, pasi ekonomitë më të mëdha në botë do të nxjerrin të dhëna kyçe mbi normat e interesit, si dhe papunësinë, inflacionin dhe prodhimin industrial.

Më 14 qershor, banka qendrore amerikane Fed duhet  të publikojë të dhëna për normën e interesit referencë ndërsa  Uashingtoni do të publikojë njëkohësisht normën e inflacionit për muajin maj, si dhe të dhëna për shitjet me pakicë dhe ndjenjën e konsumatorëve.

Në Evropë, Banka Qendrore Evropiane (BQE) do të marrë një vendim për normën referencë të interesit dhe tregjet presin një rritje prej 25 pikë bazë. Priten të dhënat përfundimtare për inflacionin e majit në BE dhe në Eurozonë, si dhe treguesi ZEW për ndjeshmërinë ekonomike.  Të dhënat përfundimtare për inflacionin mujor në Gjermani, Itali, Francë dhe vende të tjera të BE-së do të japin një pamje më të qartë të gjendjen e ekonomisë evropiane.

Britania e Madhe do të publikojë të dhëna për rritjen e saj të PBB-së dhe normën e papunësisë dhe Kina do t’i tregojë botës të dhënat për prodhimin industrial, shitjet me pakicë, investimet dhe gjendjen e tregut të punës për muajin maj.

Përmblodhi dhe përshtati;

www.studentet.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos