lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë përfaqëson shënimi CE në pajisjet elektronike?

333

CE do të thotë Conformité Européenne. Kjo është në frëngjisht për konformitetin evropian.
Shenja CE është një shenjë certifikimi që tregon konformitetin me standardet e shëndetit, sigurisë dhe mbrojtjes së mjedisit për produktet e shitura brenda Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE).

Shenja CE gjendet gjithashtu në produktet e shitura jashtë ZEE-së që prodhohen ose projektohen për t’u shitur në ZEE. Kjo e bën markën CE të njohur në mbarë botën edhe për njerëzit që nuk janë të njohur me Zonën Ekonomike Evropiane. ZEE është i ngjashëm me Deklarimin e Konformitetit të FCC që përdoret në disa pajisje elektronike të shitura në Shtetet e Bashkuara.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos