lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë janë Tetrapodët?

191

Fjala Tetrapod vjen nga greqishtja që do të thotë “katër këmbë”. Nëse vëzhgoni një tetrapod, do të shihni katër këmbë që dalin nga një strukturë e mesme ashtu si një peshk yll. Këto tetrapodë me katër këmbë nuk janë gjë tjetër veçse struktura të bëra prej betoni që përdoren për të parandaluar erozionin bregdetar. Emri është bërë aq i famshëm sa që tani edhe strukturat prej betoni me tre këmbë njihen edhe si tetrapodë.

Tetrapodët janë projektuar në atë mënyrë që ata të shpërndajnë forcën e valëve hyrëse duke e bërë ujin të rrjedhë përreth dhe jo kundër tyre. Ata gjithashtu zvogëlojnë zhvendosjen duke lejuar shpërndarjen e rastësishme të tetrapodëve të ndërlidhen reciprokisht. Për shkak të peshës dhe dizajnit të tyre, tetrapodët mund të qëndrojnë të qëndrueshëm edhe në kushtet më ekstreme të motit. Një numër tetrapodësh të vendosur së bashku formojnë një pengesë poroze të ndërlidhur që shpërndan fuqinë e valëve dhe rrymave.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos