lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë është VPN (Rrjeti Privat Virtual)? (Pjesa e parë)

166

Një VPN, ose një rrjet privat virtual, është një pjesë e softuerit që krijon një lidhje të sigurt midis pajisjes tuaj dhe internetit.

Një VPN e mirë do të kodojë trafikun tuaj në internet dhe do të mbrojë privatësinë dhe sigurinë tuaj në internet. Fatkeqësisht, jo çdo VPN është i besueshëm ose efektiv. Ne rekomandojmë përdorimin e një VPN të besueshme që nuk zbulon adresën tuaj IP, nuk regjistron të dhënat tuaja ose nuk ju vë në rrezik në asnjë mënyrë.

Çfarë është një VPN?

Një Rrjet Privat Virtual (VPN) është një pjesë softuerike që përdoret për të mbajtur aktivitetin tuaj të internetit privat dhe të sigurt.

VPN krijon një tunel të sigurt midis pajisjes tuaj dhe një serveri privat VPN përpara se të përcjellë trafikun tuaj në faqen e internetit ose aplikacionin që po përpiqeni të arrini.

Kjo ndalon palët e treta të ndjekin atë që bëni në internet. Gjithashtu ju mbron nga hakerat që kërkojnë të kapin trafikun tuaj.

Një VPN e mban aktivitetin tuaj në ueb privat duke enkriptuar trafikun tuaj të internetit duke e drejtuar atë përmes një serveri të sigurt VPN.

Pse duhet të përdorni një VPN

Një VPN mund të mbështetet për të qëndruar i sigurt në internet dhe për të ruajtur privatësinë tuaj.

Më poshtë janë dy arsye të zakonshme për përdorimin e një VPN:

Ofruesi juaj i Shërbimit të Internetit (ISP – Internet Service Provider) mund të shohë të gjitha faqet e internetit që vizitoni dhe pothuajse me siguri do ta regjistrojë atë informacion.

Në disa vende, ISP-ve u kërkohet të mbledhin dhe ruajnë të dhënat e përdoruesve për periudha të gjata kohore dhe qeveria është në gjendje të aksesojë, ruajë dhe kërkojë atë informacion.

Ky është rasti në SHBA, Britani, Australi dhe në pjesën më të madhe të Evropës – vetëm për të përmendur disa.

Për shkak se VPN-të kodojnë trafikun e internetit nga pajisja juaj në serverin VPN, ISP-ja juaj ose ndonjë palë tjetër e tretë nuk do të jetë në gjendje të spiunojë aktivitetin tuaj në internet.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos