lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë është Teknologjia e Mjekësisë Bërthamore?

261

Mjekësia bërthamore ndryshon nga teknologjitë e tjera të imazhit diagnostik sepse përcakton praninë e sëmundjes në bazë të ndryshimeve metabolike dhe jo të ndryshimeve në strukturën e organeve. Teknologët e mjekësisë bërthamore operojnë pajisje që zbulojnë dhe hartojnë një ilaç radioaktiv brenda trupit të një pacienti për të krijuar imazhe diagnostikuese.

Imazhet pastaj prodhohen në një ekran kompjuteri ose në film për diagnostikim nga ekipi i kujdesit shëndetësor. Duke administruar pacientët me këto radiofarmaceutikë ata mund të monitorojnë karakteristikat dhe funksionet e indeve ose organeve në të cilat lokalizohen ilaçet.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos