lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë është inxhinieria Mekanike?

1,085

Përshkrimi

Inxhinieria Mekanike është një disiplinë inxhinierike që kombinon rregullat themelore të fizikës dhe teknologjitë e materialeve për të projektuar, prodhuar, analizuar, zhvilluar dhe mirëmbajtur produktet mekanike.

Çka mësohet?

Si çdo drejtim tjetër edhe inxhinieria mekanike kërkon që studenti i ardhshëm të jetë i pajisur me bazë për drejtimin e tij që të jetë më i lehtë adaptimi në fakultet. Lëndë bazë në këtë drejtim janë matematika, fizika-kinematika, termodinamika, mekanika e lëngjeve, përçimi termik, shkenca e materialeve dhe energjia.
Inxhinieria mekanike ngërthen në vete një diapazon jo të vogël të drejtimeve siç janë Automjetet motorike, Termoenergjetikë, Automatizim, Mekatronikë, Inxhinieri industriale dhe Menaxhment, etj

Cilat janë mundësit e punësimit?

Për inxhinierët e mekanikës mundësia e punësimit është e gjerë, sidomos në sektorin privat në kompani të cilat merren me automobilistikë, prodhimin e makinave të ndryshme, mirëmbajtjen e pjesëve makinerike, etj.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos