lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë është Immobilizer?

363

Fatkeqësisht, vjedhjet e automjeteve nuk mund të parandalohen. Sidoqoftë, në sajë të sistemeve parandaluese, është e mundur të mbrohen automjetet. Sistemi i alarmit është një nga këto sisteme parandaluese. Immobilizer mund të jepet si një shembull tjetër.

Çfarë është Immobilizer?

Immobilizer është një nga sistemet elektronike automobilistike si sistemi i sinjalit ose ndihmuesit e parkimit. Ky sistem, i cili parandalon ndezjen e motorit pa çelësin e automjetit, dhe përbëhet nga 3 elementë kryesorë, siç janë:

  • Çipi i Transponderit
  • Antena
  • ECU i çelësit të transponderit

Mënyrat e punës

Sistemet Immobilizer funksionojnë në tre mënyra të ndryshme:

Disa sisteme të Immobilizer, nëse pjesa në çelësin e ndezjes dhe pjesa tjetër në sistemin e motorit nuk përputhen ose kur përpiqeni të funksiononi me një kontakt të drejtë, kyç automatikisht sistemin e ndezjes së automjetit.

Disa prej tyre bllokojnë gazin e automjetit në të njëjtën situatë.

Në një lloj tjetër, sistemi bllokohen të dy pjesët në të njëjtën kohë.

Përdorimi në Botë

Kjo karakteristikë është standarde në automjetet e segmentit të mesëm dhe të sipërm të prodhuara në vendet e zhvilluara. Ky sistem është i detyrueshëm në Kanada, Angli dhe Australi.

Çfarë nëse çelësi humbet?

Në një situatë të tillë, e vetmja gjë për të bërë është të kontaktojmë drejtpërdrejt me fabrikën e prodhuesit. Pasi shërbimet e automjeteve të njoftohen për situatën, shërbimi i transmeton fabrikës kodin e automjetit të shkruar në licencë. Me këtë kërkesë, fabrika rigjeneron të njëjtin çelës dhe ia dërgon blerësit.

A është i mjaftueshme Immobilizer i vetëm?

Immobilizer është një sistem që parandalon rrëmbimin e automjetit. Duke marrë parasysh mundësinë që automjetet të dëmtohen pa u ndezur, vetëm Immobilizer është i pamjaftueshëm. Sepse Immobilizer nuk mund të parandalojë problemet e jashtme. Për këtë arsye, ky sistem gjithashtu mbështet sistemin e alarmit dhe synon sigurinë e plotë.

Përgatiti dhe përshtati:

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos