lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çarë është kurioziteti dhe çfarë do të thotë?

515

“Kurioziteti është motori i arritjeve” – Ken Robinson

Le të fillojmë të shpjegojmë se çfarë është kurioziteti.

Kurioziteti është dëshira për të mësuar, për të kuptuar gjëra të reja dhe për të ditur sesi funksionojnë.

Kurioziteti mund të shfaqet në shumë mënyra, si dëshira për të lexuar komente të thashethemeve ose shikimi i shfaqjeve në TV, ose si dëshira për të ditur për njerëzit dhe jetën e tyre. Por mund të shfaqet gjithashtu si dëshira për të grumbulluar njohuri për shkencën, gjeografinë ose tema të tjera, ose si kërkesë për të ditur si t’i rregulloni gjërat.

Kurioziteti është shprehja e nxitjes për të mësuar dhe përvetësuar fakte dhe njohuri. Ajo e zgjeron mendjen dhe e hap atë për mendime të ndryshme, stile të ndryshme jetese dhe tema të ndryshme.

Njerëzit kureshtarë bëjnë pyetje, lexojnë dhe eksplorojnë. Ata janë aktivë për të kërkuar informacione ose përvojë dhe janë të gatshëm të përballojnë sfidat dhe të zgjerojnë horizontet e tyre. Ata nuk janë të trembur të bëjnë pyetje dhe të zbulojnë thellë në temën që ju intereson atyre.

Kurioziteti mund të drejtohet te thashethemet dhe detajet e parëndësishme, ose te çështje që janë më të rëndësishme. Ai gjithashtu mund të çojë në të mësuar, përvetësuar njohuri dhe të bëhet ekspert në fushën e dikujt. Kurioziteti është një përbërës jetik për t’u bërë një gazetar, shkrimtar, shpikës ose shkencëtar i mirë.

Përgaditi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos