lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Biseda me vetveten “Vrasësi i heshtur”

722

“Ti sot je aty ku të kanë sjellë mendimet tua dhe nesër do të nisesh nga aty ku do të të rrëmbejnë mendimet tua”. James Alen

A thua: Të ndodhë ndonjëherë të dëgjosh zëra, që të vinë nga brendia jote dhe që ngjasojnë sikur dikush të jetë, duke biseduar me ty, apo duke të të thirrur nga brenda?

A thua: Të ka ndodhur ndonjëherë të dëgjosh dy zëra që vijnë nga brendia jote, ku njëri prej tyre të nxitë të ngritesh dhe të përfundosh punën që ke për të kryer, si për shembull nëse ke për të kryer ndonjë raport, apo ndonjë punim tjetër dhe zëri tjetër që të shtyn ta vazhdosh gjumin nën nxehtësinë e shtratit dhe rehatinë e tij?

A thua: Cili prej këtyre dy zërave ka dalë fitimtar dhe ka triumfuar ndaj tjetrit?

A thua: Të ka ndodhur të dëgjosh zëra, teksa të thërrasin përbrenda teje që të qëndrosh në shtëpi, të shikosh ndonjë film dhe të hash ndonjë pjesë ëmbëlsire, edhe pse në ato momente është dashur të nisesh për në palestrën sportive, në mënyrë që të kryesh aktivitetet tua dhe ushtrimet tua ditore?

Më lërë të të parashtroj disa pyetje…!

-A të ndodhë ndonjëherë të bashkëbisedosh me vetveten tënde?

Të gjithë ne jemi gjallesa dhe jemi krijesa që flasin dhe që mendojnë. Një gjë e tillë nuk do të ndalet për aq kohë sa jemi të gjallë.

-A të ka ndodhur t’i. flasësh vetvetes sate me zë të lartë? ‘

Imagjino sikur të jesh duke e diskutuar një çështje shumë të ndërlikuar dhe shumë delikate me drejtorin, udhëheqësin, apo eprorin tënd dhe për një moment kthehesh dhe i flet vetes sate përbrenda teje, duke i thënë se ky njeri është i marrë dhe unë e urrej atë! Paramendo sikur këtë gjë ta thoshe me zë të lartë dhe drejtori, udhëheqësi, apo eprori yt të ndalet dhe të të vështrojë me vëmendje. Ai me siguri do të mendonte se ti je një i krisur dhe se ke probleme mendore.

Ndoshta të ka ndodhur të kalosh nëpër ndonjë përvojë dhe eksperiencë të keqe, që në ty ka shkaktuar ndjenja negative dhe të ndodhë shpesh që përbrenda teje ta dëgjosh një zë, teksa ta kujton këtë përvojë dhe këtë eksperiencë, duke të dhuruar të njëjtën ndjesi dhe të njëjtin emocion negativ që e ke përjetuar në momentin e asaj ngjarjeje, apo asaj ndodhie.

-Çka mendon për një përvojë dhe një eksperiencë që ende nuk të ka ndodhur? E që edhe përkundër asaj që kjo përvojë dhe kjo eksperiencë ka mundësi të të ndodhë vetëm në të ardhmën, ti prapë e ndjen atë emocionin dhe atë sikletin e saj , duke thënë me vete: “A thua, vallë, përse duhet të pres që të ndodhë kjo?!” Mendoj se më mirë do të ishte sikur ta ndjeja përgjegjësinë dhe ta ndjeja barrën e saj që tani.

Më lërë të të parashtroj disa pyetje!…

-Nëse përgjegjësi yt në punë, në fillim të javës të kërkon që në fund të javës ta takosh atë në zyrën e tij, në ora 9:00 të mëngjesit, a thua cila do të ishte ajo ndjesia jote dhe çka do të mendoje përgjatë tërë javës?

Me siguri, e që një gjë e tillë është shumë e natyrshme, ti do t’ia parashtroje vetes një mori pyetjesh, si për shembull:

-A thua, përse do që të më takojë?

-A thua, ç’ dëshiron prej meje?

-A thua, cili është gabimi që kam bërë?

-A thua, do të më largojë nga puna?

Dhe në këtë mënyrë do të vazhdosh duke i paramenduar të gjitha anët negative të këtij takimi. A nuk është e vërtetë?!

Por, a thua vallë, ndodhë e kundërta? Do të thotë, a mund të të ndodhë që në vend të anëve negative, të fillosh dhe ta pyesësh veten për anët pozitive të këtij takimi, siç mund të jenë, për shembull:

-A thua, sa do të ma rrisë pagën mujore?

-A thua, do të më ngritë në pozitë?

-A thua, sa do të më shpërblejë për angazhimin e tepërt që po e bëj?

-A thua, sa do të më shpërblejë dhe si do ta vlerësojë suksesin tim?

E unë realisht dyshoj shumë që në mendjen tënde, apo të secilit prej nesh ka mundësi që të ndodhë një gjë e tillë. Do të thotë, të ketë mundësi t’i mendojë anët pozitive të këtij takimi. Përkundrazi, ka shumë mundësi të kthehesh në shtëpi, me përfundimin e punës, dhe t’ia tregosh bashkëshortes sate këtë kërkesë për këtë takim të papritur nga drejtori yt dhe një gjë e tillë do t’u shkaktojë të dyve ato pyetjet dhe paramendimet e anëve negative nga ky takim.

-A thua, cilat do të jenë ndjenjat dhe emocionet tua në fillim të javës?pozitive të këtij takimi, siç mund të jenë, për shembull:

-A thua, sa do të ma rrisë pagën mujore?

-A thua, do të më ngritë në pozitë?

-A thua, sa do të më shpërblejë për angazhimin e tepërt që po e bëj?

-A thua, sa do të më shpërblejë dhe si do ta vlerësojë suksesin tim?

E unë realisht dyshoj shumë që në mendjen tënde, apo të secilit prej nesh ka mundësi që të ndodhë një gjë e tillë. Do të thotë, të ketë mundësi t’i mendojë anët pozitive të këtij takimi. Përkundrazi, ka shumë mundësi të kthehesh në shtëpi, me përfundimin e punës, dhe t’ia tregosh bashkëshortes sate këtë kërkesë për këtë takim të papritur nga drejtori yt dhe një gjë e tillë do t’u shkaktojë të dyve ato pyetjet dhe paramendimet e anëve negative nga ky takim.

Ibrahim El-Fekij

Përmblodhi dhe përshtati

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos