lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Apple M1

333

Apple është duke përdorur një procesor të mundësuar nga ARM për herë të parë për të furnizuar Mac-et e saj më të famshëm: MacBook Air, MacBook Pro 13 inç dhe Mac Mini. Kjo tregon se kompjuteri juaj i ardhshëm Mac do të vijë me çipin e brendshëm M1 të Apple. Më parë ato pajisje vijnë me procesorin Intel Core brenda. Sidoqoftë, pyetja më e konsiderueshme është se çfarë është çipi Apple M1 dhe pse kompania vendosi të lërë Intel dhe të prezantojë silicin e vet në Mac-et e ardhshëm?

Çfarë është çipi Apple M1?

Apple M1 është një çip SoC (System-on-Chip) me 8 bërthama i bazuar në arkitekturën 5 nanometër, duke përfshirë 16 miliardë tranzistorë. Me fjalë të thjeshta, ky SoC menaxhon të gjitha funksionet e llogaritjes përveç daljes grafike.

Për më tepër, CPU përmban katër bërthama të performancës dhe katër bërthama të efikasitetit. Sipas Apple, ajo vjen me performancën më të lartë të CPU-së për vat, dhe katër bërthamat e efikasitetit kanë të njëjtën performancë si një MacBook Air me dy bërthama. Sidoqoftë, gjëja e mirë është që harxhon shumë më pak energji, gjë që tregon se një Mac që ka çipin M1 do të ketë efikasitet më të madh të energjisë dhe jetëgjatësi më të zgjatur të baterisë gjithashtu.

Cilat janë përfitimet e çipit M1?

Sipas Apple, pasi silici i tij i brendshëm jep performancë më të shkëlqyeshme dhe jetëgjatësi më të zgjatur të baterisë; rrjedhimisht, Mac-et me M1 janë pajisje më të dobishme. Për shembull, MacBook Air i fundit mund të japë një jetëgjatësi të baterisë prej 17 orësh gjatë shfletimit të internetit. Përveç kësaj, 18 orë gjatë shikimit të filmave.

Po ashtu, çipi i ri M1 i Apple lejon deri në 20 orë jetëgjatësi të baterisë në MacBook Pro më të fundit. Mac-et e freskët aktualisht punojnë në mënyrë të ngjashme me një smartphone dhe tabletë, që ka aftësinë të gjallërohet menjëherë. Për më tepër, Mac-et e reja me të vërtetë mund të menaxhojnë aplikacionet e iPhone nëse janë të arritshme në App Store.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos