lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

ANSYS (vazhdim)

479

ANSYS është programi me spektrin më të gjërë për analizë. ANSYS është një program i avancuar i cili mund të kryej teste që japin rezultate të besueshme në mjedis virtual me aftësinë për të simuluar besueshmërinë e modeleve të bëra nga inxhinieri pa prodhuar dizajn. Kontribuon ekonomikisht sepse ndihmon në njohjen e problemeve pa prodhuar prototipe. Mund të ndahet në module të tilla si forca, dridhja, mekanika e fluideve dhe transferimi i nxehtësisë, duke dhënë rezultate më të qarta.

Më poshtë keni disa vizatime dhe GIF të punimeve nga programi ANSYS:

Përmblodhi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos