lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

WhatsApp i detyron përdoruesit e saj të ndajnë të dhënat me Facebook

287

Kohët e fundit politikat e privatësisë së WhatsApp kanë ndryshuar. Tani aplikacioni i mesazheve në pronësi të Facebook ka njoftuar përdoruesit e tij se ata duhet të lejojnë ndarjen e të dhënave të tyre me Facebook, përndryshe, ata nuk do të jenë në gjendje të përdorin më tej aplikacionin.

WhatsApp ka informuar përdoruesit e tij me një njoftim që përshkruan politikat e tij të fundit të privatësisë. Aplikacioni gjithashtu i njofton përdoruesit që do të duhet të pranojnë shërbimet më të fundit për të vazhduar përdorimin e aplikacionit. Sidoqoftë, nëse ata nuk e pranojnë politikën e re të privatësisë, ata nuk do të jenë në gjendje të përdorin aplikacionin pas 8 shkurt 2021.

Njoftimi në Android dhe në IOS

Në thelb, është një paralajmërim që kompania u jep përdoruesve të saj: “ndani të dhënat tuaja me organizatën pa pasur një regjistrues të përsosur të privatësisë ose duke humbur aksesin në bisedat tuaja të rëndësishme në grup”.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos