lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

TI KE MUNDËSINË PËR TA RESPEKTUAR NËNËN TËNDE

234

Një djalosh rrëfen dhe thotë:

Gjatë periudhës kur isha më i ri , shpesh largohesha nga shtëpia dhe rrija deri vonë jashtë . Kjo gjë e hidhëronte tepër nënën time. Nuk haja në shtëpi, shumicën e ditës e kaloja duke fjetur dhe natën kthehesha shumë vonë , pasi që flinte nëna ime. Nuk i lash zgjidhje tjetër, vetëm se të fillojë të më shkruajë nga një letër para se të flinte dhe ta ngjisë atë në derën e frigoriferit. Letra ishte një lloj udhëzimi për të më njoftuar për vendin dhe llojin e ushqimit që duhet të haja kur të kthehem.

Me kalimin e ditëve , letra filloi të rritet dhe kërkesat të shtohen. Nëna filloi nga unë të kërkojë që edhe rrobat e palara t’i vë në një vend të posaçëm dhe t’i veshë ato të pastrat, dhe, po ashtu, më njoftonte për takimet e rëndësishme që kisha brenda ditës. Në këtë gjendje , më kaloi një periudhë e gjatë e rinisë time, derisa një natë kur u ktheva në shtëpi, e gjeta letrën të ngjitur në derën e frigoriferit.

Mirëpo, më erdhi mërzi ta lexoj atë dhe rashë për të fjetur. Në mëngjes, u habita kur prindi im më zgjoi nga gjumi, ndërsa atij po i rridhnin lotët nga sytë! Ai më tha: “Nëna jote ndërroi jetë!”

Sa dhembje të madhe më dha ky lajm! Megjithatë, e mbajta veten, derisa e varrosëm nënën dhe i pritëm njerëzit për ngushëllim. Në mbrëmje, u ktheva në shtëpi, kurse në gjoksin tim kishte mërzi të madhe dhe pikëllim të papërshkruar. U shtriva në krevatin tim dhe papritmas m’u kujtua diçka! M’u kujtua letra e nënës time që qe e vendosur në derën e frigoriferit. U ngrita shpejt, shkova në kuzhinë, e mora letrën dhe fillova ta lexoj. Këtë herë më kaploi një mërzi shumë e madhe! Në letër nuk kishte urdhra, as njoftime, as këshilla. Në të ishte shkruar vetëm kjo: “Po ndjehem e lodhur! Diçka nuk jam mirë! Kur të kthehesh, më zgjo që të më dërgosh në spital.” Shumë e dhembshme! Ky djalosh e humbi mundësinë për ta respektuar nënën e tij , mirëpo ti ende e ke këtë mundësi. Prandaj, shfrytëzoje këtë shans të artë dhe mos lejo që ta humbësh atë!

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos