lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Si funksionon karikimi pa tel?

224

Karikimi pa tel (me anë të Wifi-së), natyrisht, nuk është me të vërtetë i gjithi pa tel. Telefoni juaj, ora e mençur, tableti, kufjet pa tel ose pajisje të tjera nuk kanë nevojë të lidhen në mënyrë të drejtpërdrejtë me tel, por ata në vetvete duhet të lidhet me ndonjë gjë për të funksionuar.

Ngarkuesit pa tel zakonisht përdorin induksion magnetik. Ata përdorin magnetizmin për të transmetuar energji. Së pari, vendosni pajisjen (si për shembull një smartphone) në ngarkuesin pa tel. Rryma që vjen nga priza e murit lëviz nëpër tela në ngarkuesin pa tel (wifi), duke krijuar një fushë magnetike. Fusha magnetike krijon rrymë në spiralen brenda pajisjes në ngarkuesin pa tel. Kjo energji magnetike shndërrohet në energji elektrike, e cila përdoret për të mbushur baterinë.

Fillimisht standardi Qi fillimisht ishte i kufizuar vetëm në induksionin magnetik, ai tani gjithashtu mbështet edhe rezonancën magnetike. Kjo funksionon në mënyrë të ngjashme, por pajisja duhet të jetë deri në 45 mm larg nga sipërfaqja e ngarkuesit pa tel, në vend që ta prekni atë drejtpërdrejt. Kjo është më pak efikase sesa induksioni magnetik, por ka disa avantazhe, për shembull, një karikues pa tel mund të montohet nën sipërfaqen e një tavoline dhe ju mund të vendosni një pajisje në tryezë për ta ngarkuar atë. Gjithashtu ju lejon të vendosni pajisje të shumta në një bllok të vetëm karikimi dhe t’i ngarkoni të gjitha menjëherë.

Kur nuk ngarkohet në mënyrë aktive, ngarkuesi Qi nuk konsumon sasinë maksimale të energjisë. Në vend të kësaj, ai përdor një sasi më të vogël të energjisë dhe, kur zbulon se një pajisje është vendosur në ngarkues, ajo rrit prodhimin e energjisë.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos