lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Realiteti i shtuar

868

Imagjinoni të vazhdoni të ndërtoni informacionin tuaj për realitetin virtual. Kështu që dyfishoni gjithçka që mendoni për realitetin virtual dhe përjetoni imazhe virtuale të krijuara në mjedisin real. Realiteti i shtuar formohet në thelb nga përzierja e botës reale me grafika kompjuterike. Elementet e realitetit të shtuar (AR) janë një pamje e drejtpërdrejtë ose indirekte e një mjedisi fizik, të botës reale, të plotësuara nga të dhëna sensuale të krijuara nga kompjuteri, të tilla si të dhënat audio, video, grafikë ose GPS. Meqenëse AR është mbi botën tonë, ajo siguron lirinë po aq sa lirinë e dhënë për ju në jetën tuaj normale.

Realiteti i shtuar nuk kthehet në kohërat e vjetra si realiteti virtual. Sidomos me futjen e telefonave inteligjentë në jetën tonë edhe realiteti i shtuar është zhvilluar. Për të përfituar nga kjo teknologji duhet të keni qasje në internet dhe pajisje që do të përshkruajnë realitetin tuaj të shtuar (syze të zgjuara, smartphone ose tablet) në mjedisin tuaj. Për më tepër, një nga aplikacionet e përcaktuara në Realitetin e Shtuar duhet të instalohet në këtë pajisje.

Fushat e përdorimit

Është e mundur të shihen AR-të në shumë fusha. Para së gjithash, ne mund të japim një shembull të lojës Pokemon Go. Këtu ky aplikacion kombinon objektet dixhitale me botën fizike, duke i lejuar lojtarët të bashkëveprojnë me mjedisin e tyre në një mënyrë krejt të re. Pra, së pari, ne shohim që ato përdoren gjerësisht në industrinë e lojës. Sidoqoftë, mund ta shihni edhe në një shitje mobiljesh. Doni të blini një divan të vendosur në shtëpinë tuaj dhe mendoni se ku përshtaten më mirë? Me ndihmën e programeve, lehtë mund të vëzhgoni dhe vendosni nëse këto artikuj të prodhuara në botën virtuale vendosen brenda shtëpisë.

Bashkëpunimi midis anëtarëve të ekipit mund të lehtësohet nga realiteti i shtuar dhe pjesëmarrësit virtualë dhe konferencat. Punonjësit që nuk janë në të vërtetë në të njëjtin mjedis me njëri-tjetrin, mund të bëjnë stuhi mendimesh dhe të diskutojnë, njësoj sikur të jenë në të njëjtin mjedis, mund të përfshijnë takime duke përdorur vizualizim interaktiv, tabela dixhitale interaktive, hapësira të përbashkëta projektimi dhe salla kontrolli të shpërndara, përmes ekraneve prekës.

Përveç këtyre, realiteti i shtuarpërdoret edhe në dizajn industrial, paketim dhe marketing, produkte inovative, ushtarake, arsim dhe mjekësi, arkitekturë, orientim AR dhe aplikime udhëtimesh, duke e bërë më të lehtë për jetën tonë.

Përmblodhi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos