lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Pse nuk fitojmë më shumë?

172

Steve Seabold është një milioner, autor dhe një nga folësit më të famshëm në botë në fushën e të menduarit kritik dhe trajnimit mendor.

Ai është autori i librit  “Si mendojnë njerëzit e pasur”, në të cilin ai ndan këshillat e tij, bazuar në intervistat me 1,200 njerëzit më të pasur në botë.

Vetë Sibold ishte një frymëzim për shumë njerëz që ndoqën këshillën e tij për të filluar biznesin e tyre dhe tani këto janë sipërmarrës të suksesshëm.

Ja çfarë thotë ai.

  1. Në tregun e lirë të gjithë mund të fitojnë sa të duan.
  2. CV -ja juaj, niveli i arsimimit dhe inteligjenca janë të parëndësishme kur bëhet fjalë për të ardhurat.
  3. Mënyra më e shpejtë për t’u pasuruar është zgjidhja e problemeve në mënyrë efektive. Sa më i madh të jetë problemi, aq më të larta janë fitimet.
  4. Mos i dëgjoni ata që thonë se jeta është një luftë dhe se ne duhet të jemi të kënaqur me atë që kemi.
  5. Gjithmonë prisni të fitoni sa më shumë.
  6. Largohuni nga paragjykimet dhe frika,  filloni të shikoni anën pozitive të parave: lirinë dhe mundësinë.
  7. Pasuria nuk është një privilegj, por një e drejtë. Nëse bëni një pasuri për dikë, ju keni të drejtë të jeni të pasur vetë.
  8. Mos prisni që diçka të ndodhë. Ju nuk do të pasuroheni nga asnjë forcë e jashtme. Nëse doni para, ndërtoni barkën tuaj, sepse askush nuk do të vijë dhe t’ju shpëtojë.
  9. Mos u shqetësoni për mungesën e parave. Përqendrohuni se si të fitoni më shumë para.
  10. Harrojeni justifikimin se pyetja nëse do të jeni të pasur apo jo është jashtë kontrollit tuaj.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos