lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Platforma kombëtare për mësim online do të ofroj mësim në pesë gjuhë

267

Platforma kombëtare për mësimin online do të ofrojë mësim në pesë gjuhë – maqedonase, shqipe, turke, serbe dhe boshnjake, tha Kryeministri Zoran Zaev në prezantimin e platformës së vetme kombëtare që do të startojë me vitin shkollor 2020/2021 më 1 tetor. Ai së bashku me Ministren e Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska prezantuan mundësitë e platformës, duke e simuluar drejtpërdrejtë procesin mësimor.

“Pandemia Covid-19 na tregoi se sa të rëndësishme dhe të domosdoshme janë investimet në arsim. Ne jemi krenar që kemi krijuar një platformë unike kombëtare të krijuar ekskluzivisht nga burimet e brendshme. Platforma është gjithëpërfshirëse, e lehtë për t’u përdorur dhe sinqerisht besoj se edhe studentët edhe mësuesit do ta duan atë. Unë do të mbështes pa rezerva reformat në arsim që do të jenë përparësia kryesore në katër vitet e ardhshme” – tha Zaev dhe u bëri thirrje prindërve, mësuesve dhe studentëve që të përfshihen në mënyrë aktive në procesin arsimor.

Carovska thekson se është e përkushtuar për arsim cilësor për të gjithë fëmijët dhe të rinjtë. Platforma e mësimit në distancë është përgatitur intensivisht për disa javë.

“Ky është një investim për të ardhmen, një mjet që në këtë kohë të pandemisë do ta ruajë dhe përmirësoj procesin arsimor. Ne po përballemi me një periudhë që nuk është e lehtë, problemet janë të mëdha dhe adaptimi kërkon një sakrificë të madhe nga të gjithë ne. Por kriza ka goditur të gjithë botën dhe ne duhet të jemi të gatshëm dhe të sigurojmë procesin e mësimdhënies dhe njëkohësisht të ruajmë shëndetin e të gjithëve. Kjo është arsyeja pse kemi zgjedhur këtë model të kombinuar. Unë besoj se të gjithë do ta zotërojnë përdorimin e platformës dhe do ta duan atë” – tha Carovska.

Platforma mund të përdoret përmes kompjuterit dhe telefonit, dhe do të monitorohet nga mësuesit. Ekziston mundësia për kuize të shpejta, teste, përmbajtje inovative etj. Vetë studentët dhe arsimtarët do të përmirësojnë platformën. Carovska theksoi se kjo është rezultat i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Fakultetit të Shkencave të Informacionit dhe Inxhinierisë Kompjuterike (FINKI), Dhoma Ekonomike e Teknologjive të Informacionit dhe Komunikimit (TIK), me mbështetjen e Byrosë për Zhvillimin e Arsimit dhe Inspektoratit Shtetëror të Arsimit. Trajnimet e 30 trajnerëve kombëtarë tashmë ka përfunduar, me ç’rast do të transferojnë njohuritë e tyre në 1,600 mësues, të emëruar për trajnerë shkollorë. Trajnimet zhvillohen në gjuhën maqedonase, shqipe dhe turke.

Burimi: fakulteti.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos